Studiourile Disney prezinta: Clopotica si Legenda Bestiei de Nicaieri

Forum Film Romania aduce in tara mult asteptata animatie 3D „Tinker Bell and the Legend of the Neverbeast” / Clopotica si Legenda Bestiei de Nicaieri o aventura plina de emotie.

Noua poveste exploreaza mitul antic al unei creaturi de legenda, al carei racnet indepartat ii aprinde curiozitatea Faunei, buna prietena a lui Clopotica. Fauna este Zana animalelor si nu-i este teama sa incalce regulile pentru a ajuta un animal aflat in dificultate.

Filmul le poarta pe Clopotica si pe Zanele Disney intr-o aventura captivanta si plina de suspans. Fauna, amuzanta si talentata zana a animalelor, crede cu pasiune ca nu poti judeca o carte dupa coperta – sau un animal dupa colti – astfel ca se imprieteneste cu o creatura imensa si misterioasa cunoscuta drept Bestia de Nicaieri. In vreme ce Clopotica si prietenele sale nu sunt foarte convinse in legatura cu prezenta aceasta infricosatoare in Valea Ielelor, echipa de elita a Zanelor Protectoare pornesc o misiune de capturare a monstrului, inainte ca acesta sa le distruga casele. Fauna trebuie sa-si asculte instinctul si sa aiba incredere in inima ei, daca spera sa le aiba alaturi pe prietenele sale pentru a o salva pe Bestia de Nicaieri.

Premiera filmului Clopotica si Legenda Bestiei de Nicaieri in cinematografele din Romania are loc pe 3 aprilie 2015, in varianta dublata si subtitrata.

In versiunea dublata a filmului, vocile personajelor sunt date de actori romani, printre care: Aylin Cadir (Clopotica), Alexandra Badea (Fauna), Andreea Bibiri (Nyx) si Catalina Mustata (Regina Clarion).


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s