Pedaleaza si alearga pentru sanatate si fapte bune!

Un weekend intreg dedicat miscarii in natura te asteapta la Cernica, pe 18 si 19 aprilie, in proiectul SPRINTEN!

Fie ca alegi pedalatul la competitia ZIUA B, din 18 aprilie, fie ca esti pasionat(a) de alergare si mergi la crosul RUNFEST, pe 19 aprilie, sau le alegi pe amandoua, vei avea sansa sa iei cateva portii bune de sanatate si sa faci fapte bune, in acelasi timp!

Cu ajutorul participantilor, vor putea fi sustinute cauzele sociale ale copiilor cu dizabilitati motorii, din proiectul umanitar SPRINTEN, initiat de Fundatia PROAM Events, care va fi implementat in proiectele coordonate de MPG, dar care este deschis publicului larg.

SPRINTEN este un proiect lansat recent, care ne invita sa ne gandim la cei de langa noi.

Prin acest proiect SPRINTEN, ne dorim sa constientizam oamenii asupra miracolului pe care il traiesc zi de zi: pasii pe care ii fac, mersul, alergarea si bucuria de a face miscare in voie. Acesti copii, din diferite motive, nu cunosc aceasta libertate iar noi ne dorim sa le dam o sansa de a putea face toate aceste lucruri: de a se misca in voie, de a alerga si de a-si trai copilaria. Daca vom reusi sa ajutam macar 1% din cei peste 10.000 de copii din Romania care au dizabilitati motorii, in urmatorii ani, vom considera ca e un prim succes si un pas SPRINTEN, a declarat Sanda Mocuta, directorul general al MPG, firma care organizeaza evenimente sportive pentru amatori.

Scopul final este de a reda libertatea miscarii, pe cat posibil, copiiilor care vor intra in acest proiect. Acest lucru se va realiza prin strangerea de fonduri atat din evenimentele sportive de ciclism si de alergare, cat si prin intermediul altor proiecte sportive si campanii derulate de Fundatia PROAM Events si MPG. Apoi, banii vor fi folositi pentru implementarea solutiilor medicale potrivite fiecarui caz in parte.

Practic, prin participarea la evenimentele din weekendul 18-19 aprilie, fiecare persoana se va bucura de sport in natura, dar va face si o fapta buna. Din fiecare taxa de concurs platita de adulti, cate 5 lei se vor duce catre proiectul umanitar SPRINTEN. Vestea buna pentru copiii care doresc sa pedaleze la ZIUA B – www.ridersclub.ro – sau sa alerge la RUNFEST – www.runfest.ro, precum si la alte evenimente organizate de MPG, este aceea ca vor avea o taxa unica de participare de 25 de lei. Asadar, sa dam startul la sport in natura!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s