Start la miscare si fapte bune pe 9 iunie, la #MareaTzopaiala!

Pasionatii de miscare, sport si viata santoasa sunt asteptati pe 9 iunie in parcul Herastrau din Bucuresti, la #MareaTzopaiala.

Evenimentul sportiv caritabil este organizat de Fundatia Inovatii Sociale Regina Maria si e dedicat celor 200 de copii din cadrul centrelor educationale ale Fundatiei, care vor primi sanse egale la educatie, precum si o masa calda in fiecare zi.

Cea de-a treia editie #MareaTzopaiala se va desfasura la intrarea principala Charles de Gaulle a Parcului Herastrau, intre orele 10:00- 16:00, iar gazda evenimentului va fi Ionela Nastase.

La #MareaTzopaiala, pasionatii de sport, dar si familiile cu copii vor putea participa la mai multe clase sportiveKangoo Jumps cu Kinga Sebestyen si echipa Kangoo Jumps Romania, Zumba cu Andrei Osanu, Aerobic si Kick-Boxing cu trainerii Be LIVE Fitness Center Drumul Taberei, Fotbal alaturi de fotbalisti ai Federatiei Romane de Fotbal si tenis pentru copii alaturi de Tennis Hero.

Din programul #MareaTzopaiala nu vor lipsi concursurile sportive: stafeta (alaturi de instructorii Be LIVE Fitness Center Drumul Taberei), Maratonul Kangoo Jumps (cine rezista mai mult pe ghete, alaturi de Kinga Sebestyen si echipa Kangoo Jumps Romania), Sotronul (cine sare corect, alaturi de Asociatia VolunDAR) si Fotbal (Echipa taticilor rezista sau nu? – alaturi de Federatia Romana de Fotbal).

Promovand viata sanatoasa, miscarea, dar si obiceiurile alimentare sanatoase, pe parcursul zilei vor avea loc si ateliere de nutritie sustinute de doctorul Mihaela Bilic, ambasadorul Fundatiei Inovatii Sociale Regina Maria.

De asemenea, va exista o tombola cu premii, iar pentru cei mici vor fi organizate ateliere de joaca si jocurile copilariei (sotron, ratele si vanatorii, elasticul).

Participarea la eveniment se face pe baza unui bilet in valoare de 50 de lei. Banii reprezinta o donatie facuta in beneficiul celor 200 de copii din cadrul centrelor educationale ale Fundatiei Inovatii Sociale Regina Maria.

Biletele pot fi achizitionate de pe bilete.ro, de pe www.fundatiareginamaria.ro, dar si direct in ziua evenimentului, de la intrare. Copiii au intrare gratuita.

Donatii pentru copiii din cadrul centrelor educationale din Baneasa si Clinceni, dar si pentru pacientii fara venituri sau asigurari sociale sustinuti de Fundatia Inovatii Sociale Regina Maria pot fi facute si prin SMS – donatii recurente de 2 eur / lunar prin SMS la 8844, cu textul „SOARTA”.

Mai multe detalii se gasesc aici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s