Serban Copot lanseaza cartea „Manualul exploratorului”

Pe 9 mai, de la 18:00, la Hub Design, (strada Matei Basarab nr. 13-15), Serban Copot iSi lanseaza cartea „Manualul exploratorului”, alaturi de prieteni, colegi, parinti Si copii. Cartea este primul pas al unui proiect mai amplu, „Liga exploratorilor”, sustinut de Kaufland Romania, care iSi propune sa le reaminteasca parintilor Si copiilor cat este de important timpul petrecut in natura.

Nu doar Serban le va vorbi invitatilor despre marea lui pasiune, drumetiile in natura, si beneficiile pe termen lung ale acestui mod de petrecere a timpului liber, ci si specialistii rugati sa participe. Jurnalistul Si bloggerul Cristina Stanciulescu, vicepreSedintele Salvamont Romania, George Resiga, Corporate Affairs & Communications Manager la Kaufland Romania, Valer Hancas, expertul in tehnici de supravietuire Cezar Machidon si organizatorul de tabere Andrei Resiga vor aduce noi argumente in favoarea invatarii copiilor sa se descurce in natura si sa o protejeze.

Cartea va fi in curand disponibila in magazinele Kaufland din Bucuresti la pretul de 34,99 de lei. Pe baza informatiilor cuprinse in ea, copiii vor avea ocazia sa participe la un concurs al carui premiu ii va inzestra cu tot ce au nevoie pentru a simti ca sunt exploratori desavarsiti: o tabara in care vor experimenta viata in natura indrumati de specialisti.

„Eu fac parte din generatia care a crescut afara. Poate lucrurile s-au schimbat acum, copiii nu mai petrec atat de mult timp in contact cu natura, iar eu imi doresc si sa readuc acest obicei in timpul lor liber, dar Si sa le arat cum sa priveasca, cum sa se bucure si cum sa protejeze tot ceea ce ne inconjoara. in plus, prin intermediul cartii, ei pot invata o multime de lucruri folositoare, cum sunt de exemplu tehnicile de supravietuire”, spune Serban.

 

„Grija fata de natura este una din prioritatile noastre, aSa ca ne-am alaturat cu entuziasm proiectului «Liga Exploratorilor» pentru ca este un program de educatie ecologica inedit, ce ii duce pe copii in mijlocul naturii. Ne bucuram sa contribuim la cresterea unei generatii cu respect pentru mediul inconjurator.”, a declarat Katharina Scheidereiter, CSR Manager Kaufland Romania.

Cartea contine mai multe capitole si informatii concrete, pornind de la cum se organizeaza bagajul si care sunt obiectele folositoare, pana la orientare Si cum se citeste o harta, cum se acorda primul ajutor in diverse situatii si multe alte lucruri interesante pentru parinti si copii.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s