Start la inscrieri pentru Festivalul International de Teatru pentru Copii

Teatrul Ion Creanga a dat start la inscrierile pentru cea de-a XI-a editie a Festivalului International de Teatru pentru Copii „100, 1.000, 1.000.000 de povesti”.

Evenimentul va avea loc in perioada 3-10 octombrie. Timp de 8 zile, micii si marii spectatori vor avea la dispozitie un program variat de spectacole. Insa, pana atunci, Festivalul incurajeaza teatrele si companiile profesioniste de spectacole – atat din tara, cat si din strainatate – sa participe cu productii de teatru dramatic, liric, coregrafic, teatru de papusi, etc.

Teatrele interesate de inscrierea la Festival pot trimite formularul de aplicatie, insotit de link-ul cu inregistrarea integrala a spectacolului, fotografiile si fisa tehnica, pana pe 19 aprilie 2015, la adresa de e-mail festival@teatrulioncreanga.ro. Inregistrarile pe suport fizic (DVD) se vor expedia pe adresa sediului administrativ al Teatrului Ion Creanga – Str. General Constantin Budisteanu, nr. 24, sector 1, Bucuresti.

Spectacolele pentru programul Festivalului International de Teatru pentru Copii vor fi alese de Consiliul Artistic al evenimentului. Spectacolele pot fi inscrise in sectiunile: 1-6 ani sau 6 – 12 ani. Rezultatele etapei de selectie vor fi comunicate pe data de 1 mai 2015.

Mai multe informatii despre Festival se gasesc pe site-ul www.fitc.ro sau www.teatrulioncreanga.ro.

FITC _ Teatrul Ion Creanga


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s