Spectacolele Tzitzi-Poc se muta in online

Tzitzi-Poc, programul de educatie emotionala pentru copii prin teatru, isi muta activitatea in mediul on-line si le ofera parintilor si copiilor o serie de ateliere de joaca interactive pentru a petrece frumos si cu rost luna martie in care cei mici stau acasa.

Cele doua personaje indragite, Tzitzi si Poc, isi dau intalnire cu copiii din intreaga tara pe aplicatia zoom.us, incepand cu data de 18 martie.

Atelierele de joaca vor fi organizate in mediul on-line de UPlay, in colaborare cu Tzitzi-Poc, in perioada 18-31 martie 2020 si sunt destinate copiilor intre 3 si 10 ani, adaptate varstei.

Fiecare atelier va fi interactiv (personajele Tzitzi si Poc vor fi live in fiecare atelier, pentru a interactiona si a raspunde intrebarilor copiilor), va avea o durata de o ora si isi propune sa fie o alternativa a petrecerii timpului acasa intr-un mod distractiv.

Astfel, copiii vor avea la dispozitie Atelierul Povestilor, in care vor invata sa creeze povesti, personaje nemaivazute si le vor da viata pe loc, dar si Atelierul de Igiena, in care vor descoperi cat de amuzant poate fi sa te speli corect pe maini sau de ce bacteriile nu sunt prietene cu sapunul.

Programul atelierelor on-line:

  • 18 Martie, 11:00 Atelierul Povestilor
  • 19 Martie, 11:00 Atelierul de Igiena
  • 21 Martie, 11:00 Atelierul Povestilor
  • 22 Martie, 11:00 Atelierul de Igiena
  • 24 Martie, 11:00 Joaca de-a vacanta
  • 26 Martie, 11:00 Sport @ Home
  • 28 Martie, 11:00 Joaca de-a vacanta
  • 29 Martie, 11:00 Sport @ Home
  • 31 Martie, 11:00 Atelier de confectionat jucarii

Accesul la atelierele on-line se face pe baza de bilet, iar pretul pentru a participa la un atelier este de 20 de lei.

Biletele pot fi achizitionate on-line din reteaua www.eventbook.ro, de aici. Dupa achizitie, parintii vor primi toate informatiile de logare si utilizare a platformei zoom.us, pentru a accesa atelierele selectate.

Angajatii spitalelor care preiau cazurile de pacienti cu COVID 19 din Bucuresti, Iasi, Cluj-Napoca, Timisoara, Craiova si Constanta, cat si angajatii SMURD vor primi un cod special prin care copiii lor vor avea acces gratuity la toate atelierele.

“E o perioada sensibila pentru toti. Noi ne dorim sa ne ramaneti alaturi si ii invitam pe cei mici sa ne urmareasca toate activitatile INTERACTIVE, pline de invataturi si distractie pe care le-am pregatit pentru ei, prin intermediul aplicatiei zoom.us, unde ne putem vedea cu totii. Acum, ca purtam cu totii aceiasi papuci, este de datoria noastra sa ne sustinem si sa avem grija unii de ceilalti, respectandu-ne totodata propria sanatate. Ne-am gandit si la parintii care lupta pentru noi in sistemul medical si nu pot fi acasa cu cei mici si vrem sa ii sustinem in modul nostru, oferindu-le acces gratuit la atelierele on-line. Pe langa a le fi aproape copiilor, ne dorim sa ii sustinem in continuare pe artistii independenti si sa ne asiguram ca Tzitzi-Poc va trece cu bine peste aceasta perioada. si voi ne puteti sustine in drumul nostru catre sufletele voastre si ale copiilor vostri, achizitionand bilete la activitatile anuntate, de pe platforma www.eventbook.ro.”, spune Mirona Paun, psiholog si fondatoarea Tzitzi-Poc.

Tzitzi-Poc este un program de educatie emotionala pentru copii, prin teatru si psihologie, destinat copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 10 ani, ce-si propune sa creeze cadrul potrivit pentru ca cei mici sa invete sa identifice, sa-si exprime si sa-si gestioneze emotiile intr-o maniera sanatoasa. Programul a fost premiat pentru ideea cu cel mai mare impact in societate.

Mai multe detalii se gasesc pe Facebook Tzitzi Poc.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s