Spectacolele Operei Comice pentru Copii se joaca si la mall

Incepand din luna octombrie, spectacolele Operei Comice pentru Copii pot fi vazute si la Baneasa Shopping City.

Astfel, alaturi de filmele din programul clasic de la cinema, copiii si parintii vor putea urmari cele mai iubite si apreciate spectacole ale Operei Comice pentru Copii, intr-un spatiu deosebit si inedit pentru acest gen de reprezentatii.

Vor fi, in total, 15 reprezentatii de teatru, spectacole de opera si de balet, precum Poveste Vieneza, Bastien si Bastienne, Petrica si Lupul si Orchestra lui Nino, pe care copiii si parintii le pot urmari la Sala Epika din Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City, incepand din 7 octombrie.

O multime de spectacole pot fi vazute si la sediul Operei Comice pentru Copii din Calea Giulesti nr. 16.

In primul weekend din luna octombrie, copiii si parintii pot urmari, la Sala Mare, cea mai indragita poveste a copilariei si unul dintre cele mai de succes spectacole ale Operei Comice pentru Copii – baletul ,,Cenusareasa”. Spectacolul are loc sambata, 6 octombrie, de la orele 11:00 si 17.00, respectiv duminica, 7 otombrie, de la orele 11:00 si 15:00.

Tot in weekendul 6-7 octombrie se joaca, la Sala UnderGrant, si spectacolul de opera Bastien si Bastienne, de la ora 11:00 si de la ora 12:00. Spectacolul este o reinterpretare a operei cu acelasi nume a compozitorului Wolfgang Amadeus Mozart, unde peisajul pastoral se transforma, in aceasta productie, intr-o sala de lectura, iar cele doua personaje principale sunt colegi de scoala. Lumea reala se intrepatrunde cu cea fantastica, stapanita de un vrajitor care ii supune pe cei doi indragostiti la diverse probe.

Opera Comica pentru Copii pregateste, pentru luna octombrie, si doua premiere: opera „Motanul incaltat” (din 19 octombrie) si spectacolul de teatru „Erus si Valea Rabdarii” (din 27 octombrie), dupa cartea cu acelasi nume a lui Alec Blenche.

Programul complet al spectacolelor si evenimentelor organizate de Opera Comica pentru Copii gasesti pe www.operacomica.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s