Calin Goia: Parintii de azi vor copii plurivalenti

Intr-o noua editie a emisiunii Tati in dialog, l-am avut invitat pe Calin Goia, tatic a trei copii. L-am rugat pe solistul trupei Voltaj sa ne povesteasca ce a invatat (si inca invata) din experienta de tata, dar si ce observa la alti parinti de cand a infiintat Scoala de Muzica Voltaj Academy. Daca ai ratat interviul, asculta discutia in podcastul de aici.

„De cand au aparut ei in viata mea, cumva, prioritatile mele s-au schimbat”, spune cantaretul, referindu-se la copiii sai, Petru, Tudor si Maruca. „Si cred ca orice om care are un copil traieste o transformare profunda si nimic nu mai e cum era inainte, atat din punct de vedere al sentimentelor traite, cat si al programului pe care il are.

Calin Goia ne spune ca isi doreste sa fie cat mai prezent in viata copiilor lui si ca pana acum nu a ratat niciun eveniment important din viata lor, chiar daca turneele cu trupa il tin, de multe ori, departe de casa.

Totodata, el mentioneaza ca incearca sa-si ajute copiii sa-si descopere propriile pasiuni, fara a le impune dorintele sale. Pe de alta parte, din experienta cu Voltaj Academy, cantaretul a observat ca parintii de azi cer prea multe de la copiii lor.

Parintii din ziua de azi sunt prea ocupati si prea dornici sa ii faca pe copiii lor plurivalenti – sa stie si sport si muzica si germana si arta si tot. Si atunci exista pericolul sa-i arda prea devreme…

Despre dorul de copilarie, despre alte observatii de la parintii de azi, despre muzica si multe altele poti afla acum, din podcastul de mai jos.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s