Spectacole noi la Teatrul Ion Creanga

Stagiunea de toamna la Teatrul Ion Creanga vine cu o multime de surprize pentru spectatorii de toate varstele! Vezi aici programul.

7 si 8 septembrie, ora 18:00, la Teatrul Excelsior: BUNA DIMINEATA! [1-3 ani]

Ema si Thomas sunt cei mai noi prieteni ai Teatrului Ion Creanga si protagonistii spectacolului „Buna dimineata!”. Vom afla cum se desfasoara ziua lor de joaca, ce mananca la micul dejun, unde le place sa calatoreasca si care sunt jocurile lor preferate. Cei doi ii au alaturi pe Mormor, ursul de la Polul Nord, si pe Arpe, sarpele din padurea tropicala. Special create pentru cei mai mici spectatori, scenografia jucausa si muzica live ne vor purta peste mari si tari, intr-o noua aventura.

14 si 15 septembrie, ora 18:00, la Teatrul de Comedie, Sala Noua: A 12-A NOAPTE [6 ani +]

Dinapoi inainte, de la stanga in jos, pe fata si pe dos, piesele lui William Shakespeare pot fi citite cu picioarele in sus, nu trebuie sa stai frumos. De mai bine de 500 de ani oamenii le citesc si le pun in scena pentru ca, in orice pozitie ai sta, poti sa descoperi altceva. În aceasta dimensiune – a unui altceva si altfel jucaus – se inscrie si spectacolul propus de Teatrul Ion Creanga, care ne provoaca, mici si mari deopotriva, sa exploram opera shakespeariana prin joc. Sa fie prinselea? Sau de-a v-ati ascunselea?

16 septembrie, ora 18:00, si 17 septembrie, ora 11:00. la Teatrul de Comedie, Sala Noua: ZBOR PRIN POVESTI [3-6 ani]

Inainte de culcare, doi copii incep sa citeasca. Si sa viseze. Danseaza printre picaturi de ploaie, prin oceane, prin paduri si isi dau singuri seama ca, folosindu-si imaginatia, pot crea orice poveste, o pot invarti si rasuci pana cand se transforma in aventura.

Teatrul Ion Creanga produce primul spectacol de teatru-dans adresat copiilor cu varsta cuprinsa intre 3 si 6 ani. Coregrafia jucausa pune in valoare abilitatile fizice ale actorilor, iar proiectiile video completeaza spectacolul, permitandu-le actorilor sa interactioneze cu cea mai frumoasa dintre lumile posibile.

Zbor_prin_povesti_Teatrul_Ion_Creanga_6.10.2015

18 septembrie, ora 11:00, 27 si 29 septembrie, ora 18:00, la Teatrul de Comedie, Sala Noua: DE-A MICUL PRINT [4-6 ani]

Din dorinta de a aduce filosofia Micului Print aproape de copiii intre 3 si 6 ani, care abia incep sa se plimbe din planeta in planeta, regizoarea Ioana Petre pleaca intr-o foarte serioasa calatorie de explorare a celebrului text. Alaturi de ea, intreaga echipa va cerceta si se va juca, va pune intrebari si va crea labirinturi, pentru ca, la final, sa poata deosebi un elefant din burta unui sarpe de o palarie.

De-a Micul Print

25 septembrie, ora 11:00. la Teatrul de Comedie, Sala Noua: PINGUINII MELOMANI [3-6 ani]

Micii spectatori sunt invitati sa faca parte din Clubul Pinguinilor Melomani, printr-un spectacol educativ si interactiv. Dorindu-si sa ajunga acasa, la Polul Sud, Pingunel si Pingunica fug de la circ, trec printr-o serie de incurcaturi si se ratacesc. Dar cu un nou prieten alaturi si cu ajutorul muzicii reusesc sa gaseasca drumul spre cel mai potrivit loc pe care sa-l poata numi acasa.

26 septembrie, ora 18:00, la Teatrul de Comedie, Sala Noua: FARA FRICA [3-6 ani]

Padurea poate fi un loc intunecos, foarte periculos. Urechila si Pamatuf stiu ca, pentru un iepure, e bine sa nu te indepartezi prea tare de luminis, sa fii atent si precaut. Din cand in cand ai, totusi, nevoie de putin curaj. Dar unde il poti gasi? Prin copaci? În buzunare? Sau in stratul cu morcovi? „Fara frica” este un spectacol despre incredere si camaraderie, despre puterea de a-ti invinge cele mai mari si cele mai mici frici.

Fara frica _ 1


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s