Cum facea mama atatea?

Modernizarea indeletnicirilor noastre ar trebui sa ne faca viata mai usoara, nu-i asa? Sunt totusi persoane care nu sunt de acord. Iata un exemplu, in acest episod din Pretuieste Viata cu Andreea Marin.

Aceeasi mamica ce ne amintea cat de frumoasa era copilaria de altadata ne povesteste si cat de impresionata este de proprii ei parinti care, fara ajutoare moderne, se descurcau, parca mai bine decat noi, cu toate responsabilitatile zilnice.

Iar ca exemplu ne prezinta o zi din viata mamei ei, cu toate preocuparile ei zilnice. Multe nu s-au schimbat – esenta a ramas aceeasi. Ba chiar, ai spune ca acum avem ajutoare care ne economisesc timpul: automobile, masini de spalat, cuptoare cu microunde etc.

Cu toate acestea, facand o comparatie intre mama ei si ea insasi, autoarea scrisorii isi da seama ca, in prezent, timpul nostru se pierde pe undeva.

Niciodată n-am auzit-o spunand ca nu-i ajunge timpul. Au intrat zilele la apa?” – se intreaba femeia, acum mama si ea.

Asculta-i aici toata scrisoarea si gandeste-te daca nu cumva te recunosti printre randurile ei. Ce crezi ca faceau mai bine parintii nostri de tot gaseau timp sa se joace cu noi?

logo1

Imbinand puterea naturii cu cea a tehnologiei, Himalaya Wellness iti pune la dispozitie o gama variata de suplimente alimentare si cosmetice naturale pentru adulti si copii, ce au la baza medicina traditionala Ayurveda.

Misiunea Himalaya este aceea de a dezvolta remedii sigure, naturale si inovatoare, care sa-i ajute pe oameni sa duca o viata mai sanatoasa.

Himalaya – parte din familia ta!

logo frunze Himalaya


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s