Spectacol etnofolcloric extraordinar in Parcul Bazilescu

Joi, 22 decembrie 2016, de la ora 19.30, Teatrul EXCELSIOR prezinta un spectacol extraordinar in cadrul festivalului Mos Craciun vine la EXCELSIOR. Evenimentul va fi sustinut de Ansamblul Busuiocul de la Bacau si va avea loc in Parcul Bazilescu din sectorul 1 al capitalei. Programul cuprinde cantece si jocuri etnofolclorice din intreaga tara, precum si o suita de datini si obiceiuri traditionale de anul nou (Capra, Ursul, Caii), interpretate intr-un stil original. Costumele traditionale, mastile, instrumentele muzicale si urarile autentice de belsug si bine vor invia traditii seculare pe scena special amenajata in fata Teatrului de Vara din Parcul Bazilescu.

Mos Craciun vine la EXCELSIOR este organizat de Teatrul EXCELSIOR, cu sprijinul Primariei Municipiului Bucuresti, in perioada 14 – 22 decembrie 2016. Conceput ca un festival de obiceiuri si datini, evenimentul aduce in prim-plan, momente artistice inedite, recitaluri sustinute de artisti consacrati si concerte de colinde din toate zonele tarii.

Mai multe detalii si noutati despre spectacolele si programele Teatrului Excelsior sunt disponibile pe site-ul teatrul-excelsior.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s