Spectacol caritabil LittleImpro: Impreuna pentru Miruna

Spectacol caritabil LittleImpro: Impreuna pentru Miruna

Trupa de improvizatie pentru copii, LittleImpro, te invita joi, 26 iulie, la un spectacol caritabil, ce are ca scop strangerea de fonduri pentru operatia unei fetite.

Daca n-ai fost pana acum la un spectacol LittleImpro, atunci nu trebuie sa ratezi ocazia de a merge. Copiii sunt cei care decid cum decurge fiecare scena, fiind incurajati sa fie cat mai creativi, si tot publicul participa activ la derularea spectacolului. (Iar daca ai mai fost la un spectacol LittleImpro, atunci este bine sa stii ca fiecare spectacol este diferit.)

De aceasta data, pe 26 iulie 2018, te poti intalni cu cei de la LittleImpro la Clubul Taranului, de la ora 19:00. Preturile pentru bilete sunt de 30 de lei pentru adulti si 25 de lei pentru copii, iar rezervarile se fac AICI.

Toti banii stransi in urma vanzarii biletelor vor fi donati catre Miruna-Valentina, o fetita de 11 ani si jumatate, care a fost tintuita pe patul de spital, in urma unui diagnostic dur si neasteptat. Ea se lupta cu diagnosticul de osteosarcom de tip osteoblastic si necesita chimioterapie de urgenta, iar apoi operatie pentru salvarea piciorului intr-un centru de excelenta in ortopedie pediatrica din strainatate.

Cei care vor, pot lasa mai mult decat pretul biletului la spectacol sau pot face o donatie in conturile deschise la BRD pe numele mamei sale, Furtuna Mihaela Liliana:

  • In lei: RO42BRDE441SV34554084410
  • In euro: RO53BRDE441SV34554834410

Afla mai multe despre spectacol si despre cazul Mirunei pe pagina Facebook a evenimentului Impreuna pentru Miruna.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s