Lorand Balint: Sportul ar trebui sa fie o pasiune

Lorand Balint: Sportul ar trebui sa fie o pasiune

Intr-o noua editie a emisiunii Tati in dialog, l-am avut ca invitat pe Lorand „Boti” Balint, tatic si om de publicitate. Fiind unul dintre pionierii marketingului sportiv in Romania, ne-a interesat foarte mult sa aflam parerea lui despre educatia sportiva la noi in tara si despre cum ar trebui sa abordam sportul pentru copii. Daca ai ratat interviul, asculta podcastul aici.

In viata, daca vrei cu adevarat ceva, poti sa faci acel lucru, indiferent de ceea ce iti propui” – este motto-ul dupa care Lorand Balint ne spune ca se ghideaza.

Iar acelasi motto il aplica si cand vine vorba de sportul pentru copii, povestind ca, in Romania, mai avem mult de munca pana sa ajungem la educatia sportiva din alte tari. „Cred ca cea mai mare provocare va fi sa pastram copiii alfabetizati in sport”, explica el. Iar ca exemplu, Boti ni-i ofera pe danezi ai caror copii incep sa faca sport chiar de la 2-3 ani, in timp ce copiii romani – chiar mai tarziu de 7-8 ani).

Sportul ar trebui sa fie o pasiune inainte de orice altceva.

Mai multe despre parerile lui Lorand Balint fata de sportul pentru copii si eucatia sportiva poti afla acum, la Tati in dialog.


Un comentariu la „Lorand Balint: Sportul ar trebui sa fie o pasiune”

  1. Este foarte important sa ne educam copiii in acest spirit, in ziua de azi sansa ca ai sa cada prada dependentei de tv/smartphone/pc este uriasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s