Sorin Psatta: Nu cred ca e cineva calificat sa fie parinte

Sorin Psatta: Nu cred ca e cineva calificat sa fie parinte

Publicitar, povestitor, profesor si tata de publicitar, Sorin Psatta a venit in emisiunea Tati in dialog sa ne povesteasca despre cum s-a transformat relatia cu fiul sau, Matei, din copilarie si pana la varsta adulta. Daca nu ai prins interviul, asculta podcastul aici.

„Chiar nu cred ca e cineva calificat sa fie parinte. Orice s-ar spune, vei avea surprize, se vor intampla lucruri pe care nu le poate anticipa nimeni”, ne-a spus Sorin Psatta despre asteptari si realitate in viata de parinte.

Sunt multi cei care stiu o parte din relatia sa cu Matei, urmarindu-le interactiunile de pe Facebook. Se tachineaza, se provoaca si poarta conversatii spumoase in social media, spre deliciul tuturor prietenilor de pe platforma.

„Desi incerc sa ma controlez, realizez ca, de multe ori, inca il tratez ca pe un copil.

Noi am vrut insa sa mergem mai departe si sa descoperim si alte fatete ale relatiei celor doi. L-am intrebat pe Sorin ce il enerveaza la baiatul sau, care sunt cele mai frumoase amintiri petrecute impreuna si ce ar schimba la modul in care l-a crescut pe Matei. Te invitam sa descoperi raspunsurile sale, in podcastul de mai jos.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s