Solutii pentru nevoia copilului de toaleta in parc

Solutii pentru nevoia copilului de toaleta in parc

Tu ce faci cand, in timpul iesirii la joaca in parc, puiul tau iti spune ca vrea pipi? Multi parinti ii indeamna sa faca in iarba. Insa exista si solutii mai igienice pentru nevoia copilului, de care iti vorbim acum, la Parinti de Pici.

Desi fetita ei inca poarta scutece si nu are nevoie de o toaleta, mamica ei – Georgiana – a inceput sa se intrebe daca i-ar conveni sau nu ca micuta ei sa mearga la pipi in iarba. „Mi-am ales insa tabara, cum s-ar spune, dupa ce mi-am vazut copilul jucandu-se foarte aproape de locul care tocmai fusese toaleta altui micut”, ne spune ea.

Intr-adevar, desi nu vrei sa intri cu cel mic in toaletele ecologice, extrem de insalubre, din parcuri, nici nu vrei sa te cari cu o olita dupa tine. Nici nu vrei sa iti fortezi copilul sa se tina. Si, pana la urma, te gandesti ca nu are cum sa faca rau, daca piciul tau face pipi intr-un loc mai ferit, pe iarba sau la un copac.

Totusi, daca te gandesti ca propriul tau copil se joaca intr-un loc in care alt micut a facut pipi, parca nu iti mai convine.

Asa ca, Georgiana a cautat si a gasit o solutie pentru astfel de momente: olita portabila. Daca prichindelul tau a renuntat la scutece si a inceput sa foloseasca olita, atunci poti incerca sa ii propui si o olita portabila, ca cea din imagine. Daca vrei si alte solutii pentru nevoia de pipi a copilului, le poti descoperi acum, la Parinti de Pici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s