Social Media for Parents 2016: Etica in online

Pregateste-te de a patra editie Social Media for Parents, evenimentul dedicat tuturor parintilor activi in mediul online.

Anul acesta, bloggeri si specialisti in parenting si in online vor aduce in prim-plan noutatile, oportunitatile si provocarile vietii de „parinte conectat”. Participantii vor afla despre ultimele tendinte in parenting, dar si despre cum isi pot pune propria amprenta in mediul online.

Pe parcursul zilei, vor fi trei sesiuni de conferinte, ce vor atinge subiecte precum brandingul personal, etica in online, colaborari si bune practici in comunicarea cu si pentru branduri. Cele trei dezbateri vor acoperi cele mai importante directii de activitate in domeniu:

  • Parenting Session
  • Branding Session
  • Blogging Session

Printre speakerii acestei editii se numara: Mihaela Bilic (ABC de nutritie), Gáspár György (Psihoterapeut), Oana Moraru (VoceaParintilor.ro), Mirela Retegan (MirelaRetegan.ro), Ioana Macoveiciuc (PrintesaUrbana.ro), Monica Jitariuc (MSLGroup The Practice), Dan Cruceru (TatiCool.ro) si Ana Maria Mitrus (MeseriadeParinte.ro).

Cum particip? Parintii bloggeri au posibilitatea de a solicita o invitatie gratuita la Social Media for Parents sau de a se acredita ca ambasadori, direct pe site, in sectiunea dedicata inregistrarilor. Participarea se face in baza unei confirmari primite pe e-mail din partea organizatorilor. Cei care nu pot lua parte la eveniment, pot urmari transmisiunea live pe site, pe 20 iulie.

Cand? Pe 20 iulie 2016, intre orele 10:00 si 16:00

Unde? La Hotel Caro Parc Bucuresti (Strada Barbu Vacarescu, nr. 164)

Editia de anul acesta va atinge subiecte precum brandingul personal, etica in online, colaborari si bune practici in comunicarea cu si pentru branduri. Participantii vor lua parte la trei dezbateri menite sa acopere cele mai importante directii de activitate in domeniu: Parenting Session, Branding Session, Blogging Session.

Mai multe detalii gasesti pe site-ul Social Media for Parents.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s