Sistemul Sappe si metoda Espere

De foarte multe ori noi parintii le propunem copiilor nostri un sistem relational care nu este bun nici pentru noi parintii nici pentru copii. Astfel Jacques Salome subliniaza ce inseamna acest sistem defectuos care se numeste Sappe. El puncteaza apoi cum putem ajuta situatia folosind sistemul Espere. Fii un parinte istet si hai acum la VIDEO-meditatie!

Jacques Salomé, specialist in comunicare relationala, iti propune cateva solutii pentru problemele de comunicare cu copilul. Sunt solutii simple si eficiente, iar o video-meditatie dureaza maximum 5 minute. Fa-ti temele de parinte, ca sa cresti odata cu copilul tau!

Despre Jacques Salomé:

– este psihosociolog, formator in relaţii interumane de peste 30 de ani.
– autor a 46 de carti pe teme de comunicare in cuplu, in familie, scoala, in relatiile profesionale, etc. Cartile sale sunt traduse in 26 de limbi.
– este creatorul metodei de comunicare ESPERE® prin care oricine poate invata sa comunice intr-un mod firesc si, totodata, sa aplaneze conflictele, sa traiasca mai fericit impreuna cu ceilalti.
– este tatal a cinci copii si marturiseste ca acestia l-au invatat alfabetul comunicarii
– in 2004 a primit Ordinul National de Merit in grad de Ofiter (Franta) pentru contributia sa privind dezvoltarea unei comunicari relationale nonviolente in scoala si in familie.
– alte informatii gasesti pe www.jacques-salome.ro.

Urmareste video-meditatiile sale aici:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s