Simona Halep i-a sustinut pe micii patinatori in selectia pentru echipele de juniori la hochei

Simona Halep i-a sustinut pe micii patinatori in selectia pentru echipele de juniori la hochei

Aproximativ 500 de copii cu varsta cuprinsa intre 3 si 7 ani au participat sambata, 14 octombrie 2017, la selectia pentru cursuri gratuite de patinaj organizata de patinoarul Tiriac-Telekom Arena, in colaborare cu Fundatia Ion Tiriac. Odata cu absolvirea cursurilor de initiere in patinaj, cei mai talentati copii vor intra in componenta echipelor Simona Halep (echipa feminina), Allianz-Tiriac si Skoda (echipe masculine). Simona Halep, care ocupa in prezent locul 1 in clasamentul WTA, a intrat alaturi de cei mici pe gheata pentru a-i incuraja sa parcurga traseul pregatit de antrenorii patinoarului Tiriac-Telekom Arena.

La actiune au fost prezente si grupe de copii apartinand unor gradinite din sectorul 1 al Capitalei.

„Primaria Sectorului 1 desfasoara in parteneriat cu gradinite aflate in responsabilitatea sa un proiect de afterschool sportiv. Pentru a incuraja practicarea sportului in randul celor mici, copiii inscrisi la afterschool au fost prezenti astazi la patinoarul Tiriac-Telekom Arena”, a declarat Dan Tudorache, Primarul Sectorului 1.

Pentru facilitarea accesului, Fundatia Ion Tiriac a pus la dispozitia participantilor transport gratuit pe traseul Bd. Aviatorilor, Bucuresti – Tiriac-Telekom Arena, Otopeni si retur. Acest serviciu ramane valabil si in perioada cursurilor de initiere in patinaj. Autocarul face legatura intre Bucuresti si patinoar si are o capacitate de 52 de locuri pe scaune.

Cursurile de patinaj vor fi sustinute de echipa de antrenori a patinoarului, maestri si maestri emeriti ai sportului, precum: Zsolt Kerekes, Danut Gigi Popovici, Ion Dimache si George Jusinian. Acestia sunt coordonati de Eduard Pana, profesor de educatie fizica, maestru emerit al sportului si antrenor emerit, fost component al echipei nationale de hochei si membru Hall Of Fame al Federatiei Internationale de Hochei pe Gheata.

Cursurile de initiere in patinaj incep pe data de 16 octombrie 2017 si se vor desfasura de luni pana vineri, in intervalul 13:00 — 15:00.

Tiriac-Telekom Arena este un proiect unic, singurul patinoar din zona Bucuresti-Ilfov dezvoltat conform celor mai recente norme olimpice internationale si in acord cu indicatiile Federatiei Internationale de Hochei. Principalul sau scop este incurajarea practicarii sportului in randul copiilor, tinerilor si sprijinirea echipelor sportive in atingerea celor mai inalte performante.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s