Siguranta in locuri de joaca pentru copii

Siguranta in locuri de joaca pentru copii

Sunt unele locuri de joaca pentru copii care pot fi destul de periculoase pentru cei mai mici dintre ei. De aceea, la Parinti de Pici, iti spunem cum sa gasesti locul ideal pentru prichindelul tau, unde sa va simtiti bine in familie.

„Pe fetita noastra, o incanta fiecare tobogan, leagan sau balansoar. Pe multe dintre ele le-ar testa bucuroasa, desi, foarte putine echipamente de joaca sunt sigure pentru varsta ei. Trebuie, asadar, sa fiu foarte vigilenta”, explica Georgiana, mama de pici.

Astfel de locuri de joaca pentru copii ofera multe ocazii de distractie, explorare si socializare. Insa, parintii trebuie sa acorde o atentie sporita, mai ales in cazul prichindeilor mai energici si curajosi.

Cum te pregatesti pentru locurile de joaca atunci cand piciul tau se afla la primele expeditii pe propriile picioare? Afla acum, la Parinti de Pici.

Grija parintilor in locuri de joaca pentru copii

Pentru siguranta copilului tau, este bine sa eviti zonele cu echipamente vechi, intrucat acestea pot fi defecte si, astfel, periculoase pentru cel mic. Totodata, verifica de fiecare data ca echipamentele sunt sigure.

De asemenea, in cautarea de locuri de joaca pentru copii, uita-te dupa unele unde suprafata de joaca este moale, astfel incat sa atenueze cazaturile.

Nu in ultimul rand, fii mereu prezent(a) in joaca micutului tau. Chiar daca nu este langa tine, cel mic se va uita in directia ta, pentru a-ti arata cat de curajos si puternic este. Si toate eforturile sale merita apreciate din plin!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s