Sibiului devine pentru o saptamana Capitala Cartii

Sibiul se transforma in Capitala Literara a Romaniei, in perioada 24 si 29 iulie, cand ineditul targ urban de carte BookLand ajunge in Promenada Mall Sibiu.Aici vor fi expuse peste 9000 de carti, muzica si filme, de la cele peste 70 de edituri participante. Caravana BookLand va insufleti Sibiul cu expozitii de pictura, sculptura, ceramica si seri de lectura publica cu celebrii scriitori si poeti sibieni.
In cadrul Caravanei BookLand pictorii Tudor Turcu, Sorin Panazan, Dan Zaharia isi vor expune lucrarile, iar publicul se va putea bucura si de expozitiile de sculptura si ceramica ale artistilor plastici Giuseppe Rotta, respectiv Mihaela Vidam.
Miercuri, 25 iulie, de la ora 19.00 cititorii sunt asteptati la o sesiune de lectura publica cu: Adrian Popescu, Dragos Varga, Dumitru Chioaru si Mircea Braga, iar joi, 26 iulie, tot de la ora 19.00 autorii Rita Chirian, Radu Vancu si Valentin Leahu au pregatit pentru iubitorii de carte o alta seara speciala de lectura.
Caravana BookLand este cel mai inedit targ de carte, muzica, film si jocuri, aflat la a 2-a editie, prezent pe parcursul anului 2012 in 39 de orase din tara, timp de 42 de saptamani.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s