Nou proiect Habitat for Humanity in Romania

In cadrul campaniei globale Western Union – Volunteer for better!, in perioada 12-13 iulie, 54 de voluntari, angajati Western Union si parteneri, au lucrat pe santierul Habitat for Humanity de la Preajba, unde se construiesc locuinte noi pentru familiile defavorizate din judetul Dolj.Western Union a participat atat cu echipa de voluntari, cat si financiar, cu o donatie care va merge in programul de construire de locuinte Habitat for Humanity in Romania.    

Prin acest proiect, Western Union continua colaboarea cu Habitat for Humanity alaturi de care a realizat proiecte similare in Baltesti, judetul Prahova in 2010, in Izvoarele, judetul Giurgiu, in 2009 si in Cumpana, judetul Constanta 2008.

Programele Habitat presupun implicarea directa si a beneficiarilor. Toti acestia trebuie sa aiba un rol activ in construirea sau reabilitatea propriilor locuinte, precum si sa ramburseze o parte din costurile casei sau ale lucrarilor de reabilitare, fara profit pentru organizatie. In acest mod, Habitat for Humanity Romania ajuta familiile beneficiare sa se ajute singure. Toate sumele sunt colectate in fondul din care se construiesc alte noi locuinte.

Habitat for Humanity este o organizatie non-profit, a carei misiune este sa elimine lipsa de adapost si locuirea saracaciosa a persoanelor din intreaga lume. Habitat for Humanity Romania a ajutat, pana in acest moment, peste 2.380 de familii, prin intermediul celor 7 filiale active ale sale din tara.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s