Shonda Rhimes: Anul in care am ales sa spun DA provocarilor

Ce a descoperit Shonda Rhimes, creatoarea serialelor Grey’s Anatomy si Scandal, din anul in care a spus DA provocarilor? Afla aici.

Se autointituleaza „titan” si pe buna dreptate. Este producatoarea a patru programe TV de succes, este responsabila de aproximativ 70 de ore de televiziune pe sezon si a creat sute de locuri de munca. Isi iubeste munca si „murmurul” creator.

In acelasi timp, Shonda Rhimes este si mama a trei fetite. Iar copiii ei au invatat-o o lectie extrem de importanta: au provocat-o sa spuna DA si, astfel, sa aprecieze momentele petrecute impreuna, fara sa se gandeasca la munca.

A pornit cu o intrebare a fetitei mele. m-a rugat intr-o seara sa ma joc cu ea in timp ce voiam sa plec undeva si i-am spus DA. Am facut un legamant ca, de atunci in colo, de cate ori unul din copii ma roaga sa ne jucam, indiferent ce fac sau inspre ce mă indrept, sa spun DA, de fiecare data […] Nu am atins perfectiunea, dar ma antrenez din greu. A avut un efect magic asupra mea, a copiilor mei, a familiei noastre, povesteste ea.

Astfel, si-a facut un obicei din a petrece cel putin 15 minute pe zi, cu fetitele ei, un timp de calitate in familie, in care isi concentreaza atentia doar pe copiii ei, in care este prezenta.

Iar acest obicei a facut minuni si in viata ei profesionala. Cum a schimbat-o pe Shonda Rhimes anul in care a invatat sa spuna DA? Afla aici.

[ted id=2438 lang=ro]


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s