De ce zboara vrajitoarele pe cozi de matura?

Curtea Veche Publishing va invita sambata, 14 mai 2016, incepand cu ora 11.00, intr-o calatorie magica in lumea intrebarilor fantastice, ce marcheaza lansarea volumului „De ce zboara vrajitoarele pe cozi de matura?”, semnat de Adina Rosetti si ilustrat de Cristiana Radu.

Cei mai curiosi si creativi copii cu varste intre 5 si 10 ani vor invata ca si intrebarile fantastice pot avea raspunsuri, asa ca sunt provocati sa intre in poveste alaturi de Adina Rosetti si de actorul Alex Stefanescu si sa continue aventura cu un exercitiu de desene fantastice sustinut de Cristiana Radu. Participarea este gratuita, in limita locurilor disponibile si pe baza unei inscrieri la adresa evenimente@curteaveche.ro. Evenimentul va avea loc in Pergola din Gradina Verona (Str. Arthur Verona nr. 13-15, in spatele Librariei Carturesti).

„De ce zboara vrajitoarele pe cozi de matura?… si alte 10 intrebari fantastice” este a doua carte pentru copii semnata de scriitoarea Adina Rosetti si ilustratoarea Cristiana Radu, dupa „Domnisoara Poimaine si joaca de-a Timpul”, aparuta in 2014 la Curtea Veche Publishing si premiata drept Cea mai frumoasa carte pentru copii a anului la concursul national de design de carte „Cele mai frumoase carti din Romania” si Cea mai buna carte a anului – Carte pentru copii si tineret la ”Gala Industriei de Carte din Romania Bun de Tipar”. Succesul cartii printre cei mici a provocat si dramatizarea acesteia.

Cum s-a nascut aceasta noua carte? Cu totii stim ca cei mici pun intrebari trasnite, asa ca Adina Rosetti si Cristiana Radu s-au gandit sa raspunda la ele cat mai amuzant si plin de imaginatie. Au luat personaje din basmele clasice romanesti (si nu numai) si le-au adus in contemporan, in lumea in care traiesc copiii de astazi. Sunt 11 povestioare, in proza presarata cu versuri, in care apar numeroase personaje de basm asa cum nu le-ati mai vazut. Designul este interactiv, copiii pot desena, raspunde la intrebari, avand spatiu de desfasurare in paginile cartii.

Volumul este disponibil incepand cu data de 14 mai pe curteaveche.ro si in librarii la pretul de 45 lei.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s