Sfaturi pentru ingrijirea pielii pentru gravidute si bebelusi

Sfaturi de ingrijire a pielii pentru gravidute si bebelusi

Atat in timpul sarcinii, cat si imediat dupa nastere, mamica are nevoie de o ingrijire speciala a tenului. In acelasi timp, pielea sensibila a bebelusilor trebuie protejata si ea. In aceste situatii, cele mai bune produse pentru ingrijirea pielii sunt cele naturale. Despre ele vorbim acum, la Traieste Sanatos cu Simona.

Bianca Mitrea, estetician si expert in formulari cosmetice organice QI Cosmetics, le ofera gravidutelor si proaspetelor mamici cateva sfaturi pentru protejarea pielii, atat a lor, cat si a puilor lor:

  • trebuie mentinuta o igiena riguroasa, dar nu exagerata;
  • copilul trebuie sa aiba pielea uscata, in general;
  • nu infofoli bebelusul, astfel incat sa nu transpire – transpiratia intra in cutele de la incheieturi si provoaca iritatii;
  • daca pielea bebelusului s-a iritat, trebuie mentinuta uscata respectiva zona si evitata automedicatia;
  • pentru a evita alergii sau iritatii, este important sa verifici produsele pe care le folosesti pe pielea ta si pe cea a bebelusului, de la sapun si sampon, pana la detergentii folositi pentru spalarea hainutelor.

„Pe langa tratamentele pe care medicii ginecologi le recomanda femeilor atunci cand isi doresc sa ramana gravide sau sunt in primul trimestru, ar fi important sa modificam si stilul de ingrijire”, mai spune Bianca Mitrea care ne recomanda produsele de la QI Cosmetics. Mai multe despre aceste produse pentru ingrijirea pielii poti afla acum, la Traieste Sanatos cu Simona.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s