Seri de spectacole pentru adulti la Tandarica

Incepand cu luna ianuarie, spectacolele de seara devin un obicei la Teatrul Tandarica din Bucuresti. De aceasta data, piesele de teatru sunt destinate adultilor.

Primul spectacol din aceasta noua serie pentru adulti este Play Shakespeare, ce va avea loc la Teatrul Tandarica, miercuri, 14 ianuarie, de la ora 19.00. Piesa este o adaptare libera dupa piesele lui William Shakespeare, pe baza unui scenariu si in regia lui Cristian Pepino. Este vorba despre un spectacol nonverbal, o parabola ce reinterpreteaza intr-o cheie moderna mitul lui Hamlet si povestea tragica a lui Romeo si a Julietei sale.

Pe parcursul spectacolului, presarat cu umor si cu aluzii la adresa filmului mut, spectatorii vor intalni si recunoaste unele personaje celebre, din viata cotidiana, pentru ca (nu-i asa?) Shakespeare este contemporan in orice epoca.

Cautam mereu sa ne extindem audienta, sa fim relevanti pentru iubitorii de toate varstele ai teatrului de animatie. Judecand si dupa popularitatea reprezentatiilor de seara din cadrul recentului Festival International al Teatrului de Animatie ”Spectacole de colectie”, am decis ca este important sa venim in intampinarea spectatorilor adulti, oferindu-le posibilitatea de a veni in contact cu o latura mai putin cunoscuta a teatrului Tandarica – cea prin care animatia este chemata dincolo de punerea in scena a povestilor pentru copii sa joace teme de importanta contemporana, pentru toate varstele.” a declarat Calin Mocanu, director, Teatrul de Animatie Tandarica.

Programul spectacolelor pentru adulti va fi anuntat in fiecare luna pe site-ul Teatrului Tandarica.

sursa foto: teatrultandarica.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s