Sergiu Sebesi: Implicarea sociala necesita vointa si educatie

Sergiu Sebesi: Implicarea sociala necesita vointa si educatie

In emisiunea Tati in dialog, l-am avut ca invitat pe Sergiu Sebesi, tatic si coordonator de proiecte de responsabilitate sociala. Am povestit impreuna despre cum isi invata copilul sa faca bine chiar de la o varsta frageda si despre ce avem nevoie ca sa ne implicam sa facem societatea mai buna zi de zi. Daca nu ai prins interviul, asculta podcastul aici.

Sergiu Sebesi a lucrat in 27 de tari si a facut inconjurul planetei de mai multe ori. Primul proiect de CSR (Corporate Social Responsibility) l-a derulat in 2001, in Japonia. De 3 ani, a luat in primire si rolul de tata al Marei si considera ca fetita lui a avut un impact foarte mare asupra modului in care lucreaza.

Fiica mea m-a ajutat sa fiu mai eficient profesional, sa triez foarte bine intalnirile, sa vad daca merita sa ma intalnesc cu anumiti oameni sau nu si, bineinteles, sa ii aloc Marei mai mult timp”, povesteste el.

Intrebat care este una dintre cele mai mari temeri ale sale din viata de parinte, Sergiu ne-a raspuns prompt: „mi-e frica sa n-o dezamagesc”. Astfel, isi concentreaza eforturile spre a petrece mai mult timp de calitate cu fiica sa, atat jucandu-se, cat si invatand-o sa aduca mai mult bine in lume. „Mara, de 3-4 luni, a invatat sa recicleze plastic”, ne-a spus el.

Despre care sunt ingredientele care ne ajuta sa ne implicam activ in societate poti afla acum, la Tati in dialog.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s