Seminar gratuit pentru parinti responsabili: Ora de Educatie Fizica

Seminar gratuit pentru parinti responsabili: Ora de Educatie Fizica

Pe 24 aprilie, incepand cu ora 17.00, te invitam la Teatrul Elisabeta, la cel de-al treilea seminar gratuit din cadrul Scolii Parintilor Responsabili din 2018. Ora de Educatie Fizica va implica toti parintii prezenti in discutii importante si utile cu specialistii prezenti despre sanatatea fizica a copilului si a mamei.

Astfel, Marti, pe 24 aprilie, de la ora 17.00, la Teatrul Elisabeta, la Ora de Educatie Fizica, toti parintii sunt invitati sa asculte sfaturile specialistilor scolii si sa le adreseze cat mai multe intrebari, deoarece vor fi abordate subiecte mai mult decat interesante.

Lectia 1

Harta celor mai comune afectiuni la bebelusi si copii si cum le recunoastem si le tratam – Dr. Alexandru Ulmeanu

Lectia 2

Ghid pe varste: analize, medicamente, vaccinuri si vizitele la medic – Dr. Irina Costache

Lectia 3

Corp sanatos, copil frumos: Somn, Sport si Alimentatie – Alina Stoica, terapeut nutritionist

Lectia 4

Alaptarea si rolul ei in sanatatea copilului – Moasa Anca Balasoiu

Seminarul va fi moderat de una dintre cele mai admirate femei si mamici, Ileana Badiu, blogger la super40.ro, femeie de afaceri si mama responsabila a unui baietel de 9 ani.

Inscrierile la Ora de educatie fizica se fac aici: http://www.qbebe.ro/scoalaparintilorresponsabili/oradeeducatiefizica.php.

Grabeste-te! Locurile sunt limitate!

 

Seminariile Scolii Parintilor Responsabili sunt kid-friendly. Parintii care nu au posibilitatea de a lasa copilasii in grija altcuiva, sunt invitati sa vina alaturi de ei, deoarece va exista o Camera de Joaca plina de distractie pentru cei mici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s