Seminar gratuit pentru parinti: inscrie-te la Ora de Psihologie!

Seminar gratuit pentru parinti: inscrie-te la Ora de Psihologie!

Pe 27 septembrie, incepand cu ora 17:00, te invitam la Teatrul Elisabeta, la cel de-al cincilea seminar gratuit din cadrul Scolii Parintilor Responsabili. Ora de psihologie va face o calatorie in psihologia copilului, care va incepe in trecut, in copilaria parintilor si va continua cu subiecte la fel de sensibile si interesante, despre timp de calitate, reguli si pedepse si despre cum sa gestionam emotiile copilului.

Psihologia copilului este mai mult decat un domeniu de studiu, este un univers nemarginit de experiente, sfaturi si intrebari, de neputinte, frustrari, bucurii, emotii si pasiuni. Psihologia copilului este punctul nevralgic al oricarui parinte care are ca prioritate binele puiului sau. Si, pentru ca in spatele oricarui copil minunat sta un parinte care se indoieste de propriile sale abilitati, este bine sa lamurim cateva detalii care ne vor face sa ne simtim mai puternici si mai siguri pe noi in pielea noastra delicata de parinti responsabili.

Lectiile de la Ora de Psihologie

Miercuri, pe 27 septembrie, de la ora 17.00, la Teatrul Elisabeta, hai la Ora de Psihologie, seminarul moderat de Tily Niculae, una dintre cele mai dedicate mamici din zona de parenting!

Vor urca la catedra patru specialisti pregatiti sa ne ofere cele mai utile si interesante sfaturi educative privind psihologia copilului; modul in care copilaria noastra o afecteaza pe a lui si cat de important este ca eu, ca parinte, sa ma implic, sa il ascult, sa il inteleg si, desigur, sa il iubesc.

Lectia 1: Vindeca-te – despre copilarie, ranile ei si cum ne influenteaza ele stilul de parenting, abordata de Daniela Nicoleta Dumitrescu, psiholog clinician, psihoterapeut CBT, practician Metoda ESPERE, blogger „Fericiti cei ce comunica”.

Lectia 2: Implica-te – despre ce inseamna timp de calitate alaturi de copil, sustinuta de Sabina Dumitrescu, psiholog, Drd., Consiliere & dezvoltare. Training. Psihoterapie.

Invitat special Silvia Iorgulescu, sef sector formare Institutul Roman pentru Drepturile Omului, care va vorbi despre Pedepsele si Drepturile Copilului.

Lectia 3: Intelege-l – despre reguli, pedepse si consecinte, predata de Simona Cernea, psihoterapeut cognitiv comportamental.

Lectia 4: Asculta-l – despre recunoasterea, validarea si gestionarea emotiilor copilului, oferita de Sabina Cosca, psihoterapeut sistemic de familie si cuplu, consilier si coach.

Inscrierile la Ora de Psihologie se fac aici: http://www.qbebe.ro/scoalaparintilorresponsabili/oradepsihologie.php.

Grabeste-te! Locurile sunt limitate!


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s