„Selfie cu Elfii” – prima carte de poezie pentru copii in realitate augmentata

Sambata, 12 octombrie, incepand cu ora 11.00, la demisolul librariei Carturesti Verona va fi lansata prima carte de poezie pentru copii in realitate augmentata din Romania.

“Selfie cu elfii” este un proiect de imaginatie semnat de Carmen Tiderle, lansat de Samsung Romania.

Ilustratia si layout-ul sunt create de Vali Petridean, iar animatiile poarta semnatura lui Tudor Calnegru.

Cartea sustine un consum iscusit de tehnologie, continutul de realitate augmentata fiind facilitat de aplicatia dARE by Samsung, partener pentru evenimente urbane, culturale si facilitator al experientelor augmentate.

Fiecare ilustratie poate fi scanata prin aplicatie, aducand un plus lecturii traditionale. Astfel, in timpul in care citesti poti vedea practic si filmul.

“Tehnologia are un rol din ce in ce mai important in educatia timpurie. Tocmai de aceea am vrut sa sustinem eforturile parintilor de a petrece cat mai mult timp de calitate impreuna cu copiii lor, intr-un mod creativ, folosind elemente tehnologice de ultima generatie”, a spus Livia Fericean, Corporate Citizenship & Public Affairs Manager, Samsung.

Aplicatia dARe by Samsung este disponibila gratuit pe Google Play si Apple Store, iar cartea poate fi achizitionata din librariile Carturesti sau poate fi comandata direct din aplicatie sau de pe site-ul Editurii Vellant.

Mai multe detalii despre “Selfie cu elfii” se gasesc aici.


1 comentariu la „„Selfie cu Elfii” – prima carte de poezie pentru copii in realitate augmentata”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s