Tinerii, asteptati sa participe la Jungla Urbana – Money Edition la Constanta, pe 31 iulie si 21 august

Scoala de Valori impreuna cu Banca Comerciala Romana celebreaza cea de-a 10-a aniversare a concursului Jungla Urbana, competitie destinata tinerilor, printr-o editie speciala, dedicata educatiei financiare.

Anul acesta, Jungla Urbana se va desfasura la Constanta, pe 31 iulie si 21 august, sub forma unei curse create pe modelul unui treasure hunt, adresate tuturor tinerilor cu varste cuprinse intre 14 si 25 ani.

Cei care isi doresc sa ia parte la eveniment se pot inscrie gratuit online (completand formularul de aici) sau offline, la punctele mobile si la voluntarii evenimentului de pe plaja Constanta.

Termenul limita de inscrieri este 29 iulie 2021, pentru editia din iulie, si 19 august, pentru editia din august.

Jungla Urbana – Money Edition este organizat de catre Asociatia Scoala de Valori si Banca Comerciala Romana, in parteneriat cu City Park Mall si Asociatia de Sprijin Comunitar ”ACS”, cu sprijinul Primariei Municipiului Constanta.

Cum se desfasoara concursul Jungla Urbana

Concursul Jungla Urbana consta intr-o cursa de tip ,,treasure-hunt’’ si se va intinde pe o distanta de 10 km, pe raza Municipiului Constanta si a Statiunii Mamaia. Participantii cunosc doar punctul de start – City Park Mall Constanta, iar misiunea lor va fi sa parcurga in cel mai scurt timp traseul, trecand prin mai multe puncte de control, a caror localizare o vor afla doar descifrand indiciile, care vor avea ca tema principala banii.

Primele echipe ajunse la linia de finish se vor califica in etapa finala, care va consta in mai multe probe ce vor testa atat perspicacitatea, cat si spiritul de echipa si cunostintele de educatie financiara ale concurentilor.

Pentru echipele castigatoare, organizatorii cu sprijinul partenerilor, pun in joc urmatoarele 3 mari premii:
●        Premiul I: 1000 lei/ pers. – 4000 lei/echipa
●        Premiul al II-lea: 700 lei/ pers. – 2800 lei/ echipa
●        Premiul al III-lea: 500 lei/ pers. – 2000 lei/echipa

Mai multe detalii despre proiect se gasesc aici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s