Se deschide Baby Boom Show – editia de toamna! 17-20 octombrie, la Romexpo

Joi, 17 octombrie, incepe Baby Boom Show, targul preferat al viitoarelor mamici si al copiilor cu varste intre 0 si 7 ani.

Zilnic, pana pe 20 octombrie, intreaga familie e asteptata in pavilionul B1 de la Romexpo. Peste 330 de branduri renumite vin cu mii de produse, mega-reduceri si promotii de neratat.

La editia de toamna a Baby Boom Show, atat copiii, cat si viitorii parinti se bucura de o atentie speciala din partea organizatorilor: vor beneficia de cursuri gratuite, de super-oferte la servicii medicale, de cele mai distractive ateliere si locuri de joaca, precum si de zeci de premii.

Iar surprizele nu se opresc aici. Expozantii au pregatit discounturi de proportii – de pana la 80% – pentru toti vizitatorii.

Baby Boom Show va strange intr-un singur loc cele mai noi modele de carucioare si scaune auto la preturi imbatabile, mobilier ingenios pentru camera copilului, cea mai variata gama de imbracaminte si incaltaminte pentru cei mici, jucarii atent selectionate, concepute din materiale eco, precum si cele mai utile produse cosmetice pentru ingrijirea bebelusilor.

De asemenea, cele mai apreciate maternitati private si de stat vin la Baby Boom Show cu servicii si pachete speciale de nastere pentru viitoarele mamici, iar principalele banci de celule stem vor fi prezente la targ cu super-oferte pentru viitorii parinti.

Cadouri pentru intreaga familie la Baby Boom Show:

  • Cursuri gratuite: “Scoala Viitoarelor Mamici” (curs de puericultura), “Curs de Prim-Ajutor, “Primele 1000 de zile din viata copilului tau”, “Prima intalnire cu bebe”, “Bunici de 10, Parinti de 10”, “Curs de Nutritie si Diversificare”, “Workshop EDiatrics & Doctor MIT”, “Curs de alaptare”, “Diverse afectiuni in sarcina si remediile lor”.
  • Evaluari gratuite de logopedie si kinetoterapie
  • Tombole si concursuri cu super premii
  • Ateliere gratuite si cele mai distractive locuri de joaca
  • Program captivant al Operei Comice pentru Copii
  • Poze gratuite realizate de fotografi profesionisti

Program de vizitare: 

17 – 19 octombrie 2019, intre orele 10.00 – 19.00
20 octombrie 2019, intre orele 10.00 – 18.00

Acces: joi si vineri GRATUIT, pe baza inregistrarii online; sambata si duminica: 10 lei/bilet

Parcare vizitatori: 5 lei/ora


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s