Institutul National pentru Sanatatea Mamei si Copilului ,,Alessandrescu- Rusescu’’ a inaugurat 9 rezerve renovate si modernizate cu sprijinul companiilor partenere!

Institutul National pentru Sanatatea Mamei și Copilului ,,Alessandrescu- Rusescu’’ București (INSMC) a anuntat finalizarea primei etape a proiectului de renovare și utilare a rezervelor pentru copiii internati in Spitalul de Pediatrie al INSMC. La finalul acestei etape au fost inaugurate primele 9 rezerve din sectia Pediatrie III, lucrarile fiind realizate cu sprijinul companiilor partenere implicate in acest proiect de suflet.

Anual, in compartimentul de urgenta al Spitalului de Pediatrie al INSMC primesc ingrijire medicala aproape 50 de mii de copii din București, o mare parte dintre ei având nevoie de ingrijire medicala prelungita, respectiv de internare cu insotitor. Acest proiect realizat cu implicarea companiilor partenere (A&D Pharma, Secom, Boiron, Aqua Carpatica, Bebe Tei, Zepter, Anchor Grup) completeaza serviciile medicale oferite in cadrul INSMC și ofera pacientilor INSMC conditii la standarde europene.

Cele 9 rezerve renovate si modernizate apartin Sectiei de Pediatrie III și sunt dotate cu televizoare, frigidere, aer conditionat, fotolii extensibile pentru insotitori, baie proprie.

Lucrarile au inceput in luna iunie 2019, iar investitia totala s-a ridicat la aproximativ 60 de mii de Euro, fonduri puse la dispozitie de catre companiile partenere. Dorim sa continuam proiectul cu renovarea, utilarea și dotarea completa a compatimentului de primiri urgente pediatrie.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s