Se cauta cele mai frumoase poezii ale copiilor din oras

Elevii din clasele I-VIII din Bucuresti se pot inscrie, pana pe 20 februarie, la concursul celor mai frumoase poezii din oras, organizat de Teatrul National de Opereta „Ion Dacian”, cu sprijinul ONG-ului „Ajutor Real”.

Un juriu format din membri ai Asociatiei Scriitorilor din Bucuresti va alege apoi cele mai frumoase poezii scrise de copii, iar pe 1 martie vor fi anuntati si premiati castigatorii concursului.

In plus, tinerii poeti castigatori vor avea ocazia sa-si vada creatiile publicate intr-o antologie a celor mai frumoase poezii din oras. Fondurile obtinute in urma vanzarii cartii vor fi investite intr-un program conceput de Asociatia Scriitorilor Bucuresti pentru a-i sustine pe copiii talentati.

Poeziile – oricat de mici – pot fi trimise prin email (contact@ajutor-real.ro) sau prin posta (pe adresa Clubului de Arte din incinta Teatrului de Opereta – Bd. N Balcescu nr. 2, sector 1).

Alaturi de poeziile trimise trebuie mentionate: numele copilului, varsta, adresa, scoala unde invata si un numar de telefon sau o adresa de e-mail pentru contact.

Concursul de poezie se desfasoara in cadrul proiectului „Clubul de Arte pentru copii”, organizat si gazduit de Teatrul National de Opereta „Ion Dacian”.

Mai multe detalii se gasesc pe www.ajutor-real.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s