Scoala Micile Vedete a lansat cel mai nou film pentru copii

La sfarsitul saptamanii trecute, la Cinematograful Movieplex, din Plaza Romania a avut loc premiera celui mai nou film romanesc pentru copii, realizat de Scoala Micile Vedete: „Detectivel la apa”.

Scurtmetrajul este al treilea episod din seria cu detectivi, o tema sugerata de miile de elevi care au vizionat filmele Scolii Micile Vedete.

Detectivel (Matei Burgui, 9 ani), un as al inotului si o minte cercetatoare, simte ca ceva sta in calea prieteniei sale cu Detectivul Andrei (Andrei Simionescu, 13 ani). Sa fie oare noile preocupari ale acestuia? Sau prezenta tot mai frecventa a asistentei Detectivului (Codruta Dorobantu, 12 ani)? Ajuns la fata locului pentru a lamuri lucrurile, Detectivel dispare brusc. Desi ar putea fi vorba de o farsa jucata din razbunare, indiciile incep sa fie tot mai neclare, iar Andrei si Codruta pornesc in misiunea contra cronometru de salvare a celui mai bun prieten.

Filmul Detectivel la apa, alaturi de marile filme internationaleAriana si Ema Pendiuc, regizorul si, respectiv, producatorul filmului, au la activ nu mai putin de 5 participari in ultimii 5 ani la Festivalul de Film de la Cannes, cu peliculele destinate copiilor, in care toti actorii sunt absolventi ai Scolii de Film si Televiziune pentru Copii Micile Vedete.

Premiera scurtmetrajului „Detectivel la apa”, care a ajuns la editia aniversara cu numarul 10, a adus in fata marelui ecran peste 350 de invitati, printre care au fost prezente cadre didactice, personalitati din lumea filmului si reprezentanti ai partenerilor.

www.cipane.comScoala Micile Vedete este un proiect educational nonguvernamental, care se adreseaza exclusiv copiilor cu varste cuprinse intre 6 si 12 ani, oferind instrumente de dezvoltare personala si inteligenta emotionala, prin intermediul a trei discipline: Tehnica de filmare, Interpretare si Dictie pentru copii.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s