Scoala de Vara Boem Club se deschide cu „Acorduri de Vara”!

Concertul Boem Club „Acorduri de Vara” desfasurat sambata la Centrul National de Arta Tinerimea Romana a adus pe scena aproximativ 160 de interpreti si in sala un public de peste 600 de persoane.

Evenimentul a reunit cursanti Boem Club copii, adolescenti si adulti, de nivel incepator, intermediar si avansat, care au incantat auditoriul cu piese la pian, chitara, vioara, violoncel, tobe, saxofon sau cu vocea. Interpretii care au concertat au avut varste cuprinse intre 4 si 60 de ani, intrucat Scoala de Muzica Boem Club ofera lectii de muzica pentru orice varsta si orice nivel.

Profesorii Boem Club au oferit si ei demonstratii ale talentului si profesionalismului lor, delectand auditoriul cu piese la pian solo sau la 4 maini, cu duete de vioara sau cu vocea. Alte momente artistice deosebite au fost oferite de Trupa Boem Club Dorobanti si Corul Boem Club Razoare. Repertoriul concertului a cuprins atat piese de muzica clasica, cat si piese de muzica usoara (pop, dance, rock etc.) si muzica populara.

Toti interpretii din cadrul Concertului „Acorduri de Vara” au primit diplome si trofee pentru participare si interpretare.

In cadrul concertului, Scoala de Muzica Boem Club a lansat Proiectul Vara Muzicala. Proiectul cuprinde Scoala de Vara care se va desfasura pe perioada verii la toate cele 3 sedii Boem Club din Bucuresti (Piata Alba Iulia, Dorobanti si Razoare) si Tabara de Muzica Boem Club, care va avea loc la Bran, in luna august 2015. O noutate a Scolii de Vara Boem Club este aceea ca toti cei interesati pot beneficia de lectii de muzica dedicate familiilor, pentru a ii incuraja pe cei mici sa porneasca in lumea muzicii.

„Prin intermediul Proiectului „Vara Muzicala”, dorim sa cream alternative deosebite de petrecere a timpului liber pe parcursul verii pentru toti cei interesati de a invata sa cante din voce sau la un instrument. Maniera de predare din cadrul Scolii de Muzica Boem Club este bine structurata si personalizata, iar acest lucru se vede in rezultatele deosebite ale cursantilor nostri. Ii invitam asadar pe toti cei care doresc sa invete muzica intr-o maniera placuta la Scoala de Muzica Boem Club”, a explicatClaudia ATANASOAE, Director Boem Club

Concertul „Acorduri de Vara” reprezinta totodata si incheierea unul an scolar de succes, cu peste 100 premii la concursuri de specialitate, cu noi instrumente introduse in grila educationala, cu noi profesori in colectiv, cu si mai multi cursanti de toate varstele si orice nivel zi de zi.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s