Scoala Butterfly sustine programul Ajungem Mari

Grupul educational privat Butterfly sustine educatia copiilor din centrele de plasament printr-un program de training si consiliere a voluntarilor inscrisi in programul Ajungem Mari, “Da-ti pasiunea mai departe!”

Initiativa Ajungem Mari, derulata de Asociatia Lindenfeld, isi propune sa ajute la dezvoltarea copiilor din centrele de plasament prin educatie non-formala si joc. Programul a ajuns in prezent sa numere 200 de voluntari, ce lucreaza cu peste 400 de copii institutionalizati din Bucuresti.

Scoala Butterfly va ajuta la formarea voluntarilor, prin consiliere pe partea de educatie superioara.

Prin proiectul “Da-ti pasiunea mai departe!” voluntarii sustin, in functie de pasiunile lor, cursuri interactive (romana, matematica, engleza, informatica, educatie pentru sanatate) sau ateliere creative (muzica, dans, teatru, fotografie, cinematografie) in echipe de cate 2, saptamanal, timp de doua ore pentru grupe formate din 6-12 copii.

Pana pe 31 mai, cei ce doresc sa se alature programului de voluntariat Ajungem Mari o pot face printr-un e-mail cu CV si scrisoare de intentie la office@ajungemmari.ro. Mai multe detalii pe www.ajungemmari.ro, iar povesti de la activitati spuse de voluntari se gasesc pe pagina de Facebook Ajungem MARI.

Afla mai multe despre Scoala Butterfly aici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s