S-a lansat un nou audiobook pentru copii!

Editura ACT si Politon, dedicata in special productiei de audiobook-uri, a lansat prima poveste audio pentru copii dintr-o serie de CD-uri pentru cei mici, ce promoveaza autori romani tineri, care vin cu povesti inedite.

Primul audiobook pentru copii de la ACT si Politon se numeste Regatul Piticilor – Coroana de argint, avandu-l ca autor pe Bogdan Pascal, si in care este vorba despre aventura bravului Teian, care porneste in cautarea aurului disparut din Camera Comorilor.

In Regatul Piticilor, mari fauritori din adancurile pesterilor, care o data pe an ieseau la lumina sa faca negot in lumea oamenilor, este mare zarva. Camera Comorilor a fost jefuita. Paznicul Camerei, maretul Rege al Serpilor cu care Regele Piticilor avea o intelegere straveche si o prietenie lunga, nu e de gasit nicaieri. O spartura in peretele camerei si un tunel care duce mai adanc in pestera sunt toate semnele ramase de la vandali. Teian porneste in cautarea aurului si afla ca vinovatul pentru toata nenorocirea este chiar unul dintre fiii Regelui Serpilor, un print lacom care a fost blestemat si transformat intr-un sarpe de aur pentru lacomia lui fara margini.

Pentru a-l invinge si a recupera aurul piticilor, Teian va trebui sa se lase inghitit de rivalul sau si va intra intr-o lume fantastica, in care totul este de aur, unde este foarte frig si rece, intrucat si soarele acelei lumi este de aur si nu poate da caldura.

Fii alaturi de curajosul pitic, pe cai nebanuite, unde va intalni o sumedenie de personaje magice, ale caror vraji, puteri si blesteme te vor tine pe tot parcursul povestii cu sufletul la gura.

Poti comanda audiobook-ul de pe site-ul editurii ACT si Politon.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s