Scoala Altfel cu Mac Mac KIDS: Cutia dorintelor

Clopotelul va suna in dimineata de 6 aprilie si va anunta inceperea celei mai asteptate saptamani din acest an scolar, de catre elevi – Scoala Altfel „Sa stii mai multe, sa fii mai bun!”!

Vor urma 5 zile in care cei mici vor face numeroase activitati extracurriculare si extra-scolare interesante, alaturi de cadrelele didactice, ce au ca principal scop valorizarea talentelor copiilor si dezvoltarea competentelor acestora in domenii cat mai diverse.

Si anul acesta, Mac Mac KIDS a pregatit un proiect special dedicat elevilor din clasele primare: o serie de 5 ateliere, menite sa dezvolte atat latura creativa a copiilor, cat si pe cea emotionala.

Astfel, in perioada 6-10 aprilie 2015, peste 100 de elevi vor participa la atelierele gratuite din cadrul proiectului Cutia dorintelor.

Cati Calin, psiholog, trainer si consultant in comunicare relationala & dezvoltarea carierei, ii va invata pe elevi cum sa isi gestioneze dorintele, cum sa le simbolizeze si sa le pastreze in cutia dorintelor, eliminand emotiile negative, nervii si frustarile simtite in fata unei dorinte neimplinite. Mai mult decat atat, fiecare copil isi va confectiona propria cutie a dorintelor – din carton reciclat – pe care o va decora si personaliza dupa bunul plac.

La sfarsitul atelierului, fiecare elev va fi rasplatit cu o diploma de participare si va pleca acasa cu obiectul lucrat.

De aceasta data, se pot implica si parintii in proiect. Acestia vor primi o scrisoare cu instructiunile de folosire ale cutiei dorintelor. Cei mici au mii de dorinte, fie ca sunt acasa, ori la scoala, si este bine ca si parintii sa invete sa le faca fata, nu-i asa?


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s