School is cool! Pregatirile pentru noul an scolar incep la Auchan!

School is cool! Pregatirile pentru noul an scolar incep la Auchan. Alege din cele peste 2500 de produse pentru mers la scoala si pentru cursuri online.

Auchan sustine educatia si te invita sa afli de la specialisti cum poti fi un parinte pregatit pentru inceputul scolii.  

Anca Tamas este doctor in economie si afaceri internationale si voluntar INACO – Initiativa pentru Competitivitate, unde a contribuit la realizarea unei analize privind efectele pe care le-a avut, pana acum, decizia redeschiderii scolilor in mai multe tari din lume.

Invitata in rubrica „Back to school” din emisiunea Happy Music, Anca Tamas a vorbit despre rezultatele acestei analize si despre solutiile care ar putea fi implementate si in scolile din Romania, pentru ca aceasta sa se redeschida in siguranta.

„Din pacate, vestile nu sunt foarte optimiste in ce priveste invatamantul traditional, fata in fata. Toate tarile, si din Europa, si din lume, care au redeschis scolile s-au confruntat cu o crestere abrupta a numarului de cazuri, a crescut foarte mult numarul de infectari (de coronavirus – n.r.)”, povesteste Anca Tamas.

Solutia propusa: invatamantul online

„Cel mai sigur ar fi sa mai pastram o perioada invatamantul online si abia cand vor incepe sa scada numarul de cazuri si cand vom reusi sa gestionam pandemia mai bine, atunci sa se revina, treptat, la invatamantul traditional, fata in fata, cu verificarea impactului dupa fiecare pas, inainte de a trece la pasul urmator.” – Anca Tamas.

Asculta interviul oferit de specialistul INACO lui Marius Constantinescu, in emisiunea Happy Music, si afla ce alte solutii propune pentru desfasurarea activitatii scolare in perioada urmatoare: 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s