School is cool! Pregatirile pentru noul an scolar incep la Auchan!

School is cool! Pregatirile pentru noul an scolar incep la Auchan. Alege din cele peste 2500 de produse pentru mers la scoala si pentru cursuri online.

Auchan sustine educatia si te invita sa afli de la specialisti cum poti fi un parinte pregatit pentru inceputul scolii. 

Urania Cremene este mama si, probabil, cel mai apreciat expert in parenting din Romania, fiind conectata cu mii si mii de parinti.

In rubrica „Back to school” din emisiunea Happy Music, Urania i-a povestit lui Marius Constantinescu cum se raporteaza parintii la noile reguli de siguranta pe care copiii lor sunt nevoiti sa le respecte in noul an scolar.

Astfel, dincolo de faptul ca sunt preocupati de sanatatea copiilor si derutati in privinta procedurilor si a modalitatii de desfasurare a activitatii scolare, parintii au si un blocaj mental gandindu-se cum vor rezista copiii lor purtand masca pe fata la scoala in fiecare zi, timp de mai multe ore.

„Nu e despre lipsa de siguranta neaparat (…), ci e despre neintelegerea felului in care toata povestea asta ii va afecta pe copii, si nu numai la nivel fizic. Pentru ca una e sa porti o masca intrand intr-un magazin sau intr-un spatiu aglomerat, pentru minute limitate, si alta este sa o porti de la 9:00 la 15:30.” spune Urania Cremene.

Asa cum stim, purtarea mastii nu este singura regula pe care copiii vor fi nevoiti sa o respecte la scoala. La aceasta se adauga si regulile de distantare sociala, astfel ca nu se vor putea imbratisa, nu se vor putea juca unii cu ceilalti.

Acestea sunt motivele pentru care „foarte multi parinti si-au exprimat teama despre felul in care copiii se vor simti si intrebandu-se daca nu facem mai mult rau decat bine.” – atrage atentia Urania Cremene.

Urmareste interviul acordat in rubrica „Back to school” si afla cat de pregatiti considera Urania Cremene ca suntem, ca societate, pentru a sustine educatia copiilor acasa: 

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s