School is cool! Pregatirile pentru noul an scolar incep la Auchan!

School is cool! Pregatirile pentru noul an scolar incep la Auchan. Alege din cele peste 2500 de produse pentru mers la scoala si pentru cursuri online. 

Auchan sustine educatia si te invita sa afli de la specialisti cum poti fi un parinte pregatit pentru inceputul scolii.

Pregatirile pentru noul an scolar reprezinta o adevarata provocare atat pentru copii, dar mai ales pentru parinti, care trebuie sa se asigure ca micutilor scolari nu le lipseste nimic din ghiozdane, in prima zi de scoala.

La rubrica „Back to school” vorbim astazi cu Ruxandra Mercea, director Transylvania College din Cluj-Napoca, unde portile inceputului de an scolar s-au deschis deja.

Pentru elevii si profesorii de la Transylvania College, noul inceput de an scolar a adus cu el „multe emotii, bucurie, frica si nerabdare”.

„Profesorii nostri au revenit in scoala saptamana trecuta pentru a pregati impreuna inceputul de an scolar. Am efectuat training-uri pentru profesori  pentru ca ne-am dorit sa ii readucem impreuna dupa atata timp de lucru la distanta si sa poata sa modeleze comportamentele si regulile pe care le implementam catre copii.”

Conducerea Transylvania College a stabilit trei reguli importante pe care le recomanda elevilor, parintilor, profesorilor si directorilor. Prima regula impune purtarea mastii chirurgicale in tot timpul petrecut in cadrul institutiei, atat in interior, cat si in exterior. Cea de-a doua regula doreste sa ii faca pe elevi si profesori sa fie distantati social si nu emotional, in timp ce a treia regula este cea a igienei.

Mesaj catre toti parintii

„Eu cred ca este nevoie sa facem ce tine de noi. In primul rand sa modelam pentru copiii nostri cele trei reguli pe care noi vrem ca ei sa le aplice si sa fim constienti de fricile noastre, de emotii, de nevoi ca sa nu ii ingreunam pe copiii nostri cu ele.”

De asemenea, parintii, profesorii, directorii de scoli si inspectorii scolari sunt invitati la un webinar gratuit live pe tema inceperii scolii in timpul pandemiei. Webinarul va avea loc luni, 7 septembrie, intre orele 15:00 – 16:20. Mai multe detalii aici.

Asculta chiar acum rubrica “Back to school” la Happy Music cu Marius Constantinescu si Ruxandra Mercea.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s