Scapa de ochelari cu cel mai precis si sigur laser din lume!

Stim cat de greu este sa il tii departe pe cel mic de ochelarii tai, pentru ca sunt atat de tentanti. In plus, te incomodeaza, mai ales acum cand esti atat de ocupat(a) si ai atatea de facut.

Daca vrei sa scapi de ochelari si de disconfortul si dependenta creata de acestia, afla ca acum exista si in Romania mai multe tipuri de operatii pentru reducerea dioptriilor, in urma carora nu vei mai purta ochelari sau lentile de contact.

La operatiile pentru reducerea dioptriilor, cu ajutorul laserului, medicul oftalmolog intervine pe cornee pentru a corecta dioptriile.

Cea mai noua si inovatoare tehnica este ReLEx Smile, realizata cu laserul cu femtosecunde, de ultima generatie, VisuMax Carl Zeiss, cel mai sigur si precis laser din lume, in acest moment. Aceasta tehnica presupune o interventie minim invaziva asupra ochiului tau, intr-un singur pas si fara indepartarea epiteliului cornean. Practic, cu ajutorul laserului cu femtosecunde, se realizeaza o lenticula in interiorul corneei, care mai apoi este extrasa printr-o incizie foarte mica, sub forma de tunel, de doar 4 mm. Operatia se desfasoara fara durere, iar vindecarea este rapida. La 2-3 zile dupa operatie, acuitatea vizuala va fi buna, iar dupa cateva saptamani aceasta va fi stabilizata complet.

„Pe langa avantajele si rapiditatea recuperarii, ReLEx Smile aduce o speranta persoanelor cu dioptrii mari, pentru ca poate reduce miopiile de pana la -10 dioptrii si astigmatismele de pana la -5 dioptrii, care pana acum, in Romania, erau imposibil de tratat cu ajutorul laserului”, ne-a explicat Dr. Andei Filip, medic primar, specialist oftalmolog, in cadrul Clinicii de Oftalmologie Ama Optimex.

Clinica Ama Optimex este prima si singura clinica din Romania si una dintre cele trei clinici din Europa Centrala si de Est unde poti beneficia de reducerea dioptriilor cu tehnica ReLEx Smile.

In cazul in care aceast tip de operatie, din motive care tin de particularitarile anatomice ale ochilor tai, nu ti se potriveste, la Ama Optimex, poti beneficia de o gama completa de operatii de reducere a dioptriilor: PRK/Lasek, FemtoLasik cu VisuMax, ReLEx Smile, implant in scop refractiv.

Intra pe site-ul Scapa de Ochelari si, in functie de afectiunea oftalmologica de care suferi, vei descoperi ce tipuri de operatii exista.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s