Satul mincinosilor (de la 10 ani)

Crezi ca te vei descurca in Satul Mincinosilor? Sau poate esti mai potrivit pentru Satul Desteptilor. Te provoc la un joc foarte amuzant, perfect pentru cat mai multi prichindei sau de jucat in familie!

Pregatire: Se traseaza o linie (punctul de plecare) si se stabileste un loc (Satul Desteptilor). Copiii se impart prin numaratoare in doua echipe: Satul Mincinosilor si Satul Desteptilor. Dar mai raman cativa copii care nu vor face parte din niciunul din sate si care nu stiu despre ceilalti copii din ce sate fac parte. Acestia vor dori sa ajunga in Satul Desteptilor.

Materiale necesare:
Nu este nevoie de materiale

Desfasurare:
Unul din copii, care nu face parte din niciun sat, merge pe drum, se opreste in fata altui copil si ii pune o intrebare : « Afara e noapte sau zi? » Daca cel intrebat este din Satul Mincinosilor, va fi nevoit sa minta, iar primul copil va ramane pe loc, asteptand sa-i vina din nou randul. Daca cel intrebat este din Satul Desteptilor, ii va raspunde corect si primul copil poate sa inainteze. Castiga cel care ajunge primul in Satul Desteptilor.

Sursa foto: FreeDigitalPhotos.net


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s