Sarbatoare la Teatrul Tandarica

La Teatrul Tandarica urmeaza doua zile aniversare pline: vineri, 20 martie si sambata 21 martie, teatrul din Piata Lahovari sarbatoreste Ziua Internationala a Teatrului pentru Copii si Tineret, respectiv Ziua Mondiala a Marionetei, printr-un program gandit atat pentru cei mici, cat si pentru adolescenti, adulti si profesionisti ai scenei.

Astfel, ziua de 20 martie incepe cu spectacolul Croitorasul cel viteaz, dedicat copiilor de peste 3 ani. Evenimentul sta sub semnul campaniei „Du un copil la teatru”, derulata la nivel mondial de ASSITEJ International.

Ziua Internationala a Teatrului pentru Copii si Tineret continua, la Teatrul Tandarica, incepand cu ora 19.00, cu premiera spectacolului Adunarea Pasarilor, inspirat din poemul persan omonim al lui Farid Uddin Attar. Spectacol nonverbal pentru adulti, reluat la aproape 20 de ani de la prima punere in scena, Adunarea Pasarilor, in regia lui Cristian Pepino, readuce in actualitate tema cautarii unui sens si a probelor cu care se confrunta, pe acest drum, umanitatea.

Reprezentatia va fi urmata de lansarea volumului Papusi, regizori, profesori, semnat de muzicianul Dan Balan, un nume legat de multe dintre spectacolele de succes de la Teatrul Tandarica.

Sambata, 21 martie, Teatrul Tandarica sta sub semnul Zilei Internationale a Marionetei, sarbatoare UNIMA. Cu aceasta ocazie, Tandarica propune iubitorilor teatrului de papusi o piesa clasica – Scufita Rosie – adaptarea textului fratilor Grimm, destinata copiilor de peste 3 ani si parintilor acestora. Spectacolul pastreaza spiritul poveștii clasice, adaugand insa o serie de detalii ale lumii moderne care aduc o atmosfera vesela, antrenanta, colorata și muzicala. Scufița Roșie este prototipul fetiței șugubețe, inimoase dar ușor neascultatoare.

Program 20-21 martie

VINERI, 20.03

  • ora 10:00 – CROITORASUL CEL VITEAZ
  • ora 19:00 – ADUNAREA PASARILOR (spectacol pentru adulți)
  • ora 20.00 Lansare carte Dan Balan – Papusi, regizori, profesori

SAMBATA, 21.03 – ZIUA INTERNATIONALA A MARIONETEI

  • orele 10:00 si 12:00 – SCUFITA ROSIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s