Samsung EduPedia™: Redefineste procesul de invatare (P)

Special conceputa pentru Smart TV-urile Samsung, plaforma educationala EduPedia™ le ofera copiilor, adolescentilor si tinerilor un intreg univers instructiv si interactiv.

Pentru ca televizorul poate insemna mai mult decat divertisment, Samsung iti propune o alternativa: EduPedia™ – o vasta biblioteca digitala, plina de continut interactiv, gandita pentru prescolari, elevi si studenti.

Daca ai un Smart TV Samsung, tot ce trebuie sa faci este:

  • sa iti descarci aplicatia EduPedia™ din Samsung Smart HUB (disponibila pe gamele 2015 & 2016);
  • sa iti creezi un cont pe site-ul http://www.samsung.com/ro/smarttv/edupedia.html;
  • sa folosesti codul primit pentru a te autentifica in aplicatie.

EduPedia™ iti pune la dispozitie patru tipuri de continut:

  • Junior (1-6 ani)
  • Manuale si Culegeri (7-14 ani)
  • Scoala Dacobots (7-14 ani)
  • Licee si Universitati (15-24 ani)

Afla mai departe despre cuprinsul fiecarei categorii.

Junior (1-6 ani):

EduPedia™ le pune la dispozitie prescolarilor cele mai indragite povesti, cantecele animate, concepte matematice de baza, jocuri, fise de colorat si desenat, acoperind cele cinci arii de dezvoltare: intelectuala, creativa, emotionala, dezvoltare fizica si dezvoltare sociala.

In sectiunea Gradinita Dacobots, personajele Zalmox, HENA, G4 si Derzelis ii invita pe cei mici sa descopere lumea inconjuratoare.

3EduPedia - Junior - Catencele Gradinita

Manuale si Culegeri (7-14 ani):

Aplicatia le pune la dispozitie scolarilor manuale in format digital, aprobate de Ministerul Educatiei si Cercetarii Nationale, in cadrul sectiei EduTeca. Elevii sunt indrumati de un profesor virtual prin lectiile interactive si exercitiile distractive. In plus, aplicatia le ofera parintilor avantajul de a verifica progresul copiilor.

5EduPedia - Manuale Clasa II - Partea 1

Scoala Dacobots (7-14 ani):

Robotii Dacobots sunt prezenti si in lumea scolarilor, ajutandu-i sa descopere informatii noi si sa isi consolideze cunostintele, intr-o maniera interactiva. Prin exercitii, copiii participa activ in procesul de invatare, fiind evaluati permanent pe cate un subiect specific, prezentat de un alt robot.

Pentru fiecare arie, un profesor virtual in personajul unui robot va fi ghid pe tot parcursul exercitiilor interactive. Zalmox, HENA, G4 si Derzelis le prezinta elevilor tainele Matematicii, Istoriei, Stiintei si Sanatatii, in lumea futurista Dacobots.

4EduPedia - Scoala Dacobots - Dacians

Licee si Universitati (15-24 ani):

Aplicatia EduPedia™ are o multime de cursuri interesante si pentru tineri, cu informatii de la Khan Academy, M.I.T si Stanford. Liceenii si studentii isi pot personaliza platforma cu pachete de cursuri din orice domeniu, de la unele dintre cele mai prestigioase universitati din lume. Cursantii au la dispozitie video-uri, articole si podcast-uri pe domeniile lor de interes.

2EduPedia - Universitati si Licee

Aplicatia EduPedia™ este disponibila exclusiv pe Smart TV-urile Samsung din gamele 2015 si 2016, transformand televizorul intr-o platforma educationala interactiva, pentru toate varstele.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s