Cum alegi un after school

Este acea perioada a anului, in care parintii si copiii au o decizie importanta de luat: la ce after school sa mearga. Iata cateva sfaturi care sa iti faca alegerea mai usoara.

Dupa ce ati stabilit in familie ce activitate isi doreste copilul sa urmeze, vine momentul in care cautati si locurile de after school care ofera ateleriul ravnit. Iar aici este vorba de o decizie care tine mai mult de parinti.

In aceasta editie a emisiunii Meditatii pentru parinti, Tily Niculae si Gabriela Maalouf, consilier in dezvoltare personala, vorbesc despre aspectele pe care este bine sa le luam in considerare:

  • proximitatea: este mai bine sa gasesti un after school aproape de casa sau de scoala, astfel incat copilul sa ajunga mai usor si mai repede acasa;
  • normele de siguranta: cere documentatia institutiei, fara sa iti fie teama de a aborda acest subiect;
  • cercetare de piata: nu te duce la primul after school pe care il gasesti, ci gaseste macar trei optiuni din care sa alegi;
  • nevoile copilului: gaseste un after school in care copilul tau sa se simta cat mai confortabil, sa fie un mediu mai relaxat decat la scoala si care sa ii aduca aminte de acasa.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s