Sala GymNadia a reluat cursurile de initiere in gimnastica si educatie fizica

Sala de gimnastica si educatie fizica GymNadia, proiect dezvoltat de Fundatia Tiriac si Nadia Comaneci, si-a redeschis usile pentru copii din data de 16 iunie, cu respectarea stricta a reglementarilor impuse de autoritati privind reluarea activitatilor in bazele sportive.

Cursurile de initiere in gimnastica si educatie fizica din cadrul GymNadia se adreseaza copiilor cu varste de la 2 pana la 6 ani, fiind disponibile atat gratuit, cat si contra cost. In cadrul antrenamentelor, micutii gimnasti invata primele rutine de miscare, imbinand distractia cu activitatea fizica pentru o dezvoltare sanatoasa si armonioasa.

Reprezentantii Salii GymNadia mentioneaza ca antrenamentele se desfasoara cu respectarea tuturor masurilor de preventie COVID-19 si in conformitate cu reglementarile in vigoare adoptate de autoritati.

Cursurile GymNadia au loc sub coordonarea a patru antrenoare: Diana Bulimar, Daniela Ciurusniuc, Beatrice Ciobanu si Mihaela Bartaseanu, cunoscute datorita performantelor sportive de care au dat dovada in cadrul competitiilor nationale si internationale.

Pentru detalii suplimentare despre cursurile de initiere in gimnastica si educatie fizica din cadrul GymNadia pot fi obtinute la adresa de e-mail receptie@fundatiaiontiriac.ro sau la numarul 0786 911 111.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s