Sa inceapa Jocurile Olympus la RadioPlaja Itsy Bitsy!

Vara aceasta, copiii au plaja lor in Mamaia, la RadioPlaja Itsy Bitsy! Aici ii asteptam pe toti, copii, parinti, bunici, cu cel mai distractive si mai antrenante jocuri si activitati, toate gratuite.

Si pentru ca dupa fiecare repriza de joaca avem nevoie de hidratare, dar si de mai multa energie pentru urmatoarele jocuri si activitati, cei de la Olympus Romania se asigura oricine vine si se joaca pe RadioPlaja Itsy Bitsy nu pleaca de acolo fara o sticla de suc natural din fructe!

Sa inceapa Jocurile Olympus!

Jocurile Olympus au inceput asa ca hai la joaca si ia-ti doza de prospetime si energie de la corner-ul Olympus Romania de pe #RadioPlajaItsyBitsy!

Ti-am pregatit cel mai mare si distractiv joc de Human Foosball, in care cei mici pot se juca alaturi de parinti, precum si jocul preferat al copiilor: trasul de sfoara, care se lasa de fiecare data cu rasete si voie buna.

In zilele de vineri, sambata si duminica avem si Happy Hours, cand oferim 500 de sticle de suc natural Olympus celor care vin la RadioPlaja Itsy Bitsy cu pofta de distractie! Dar asta nu ineamna ca in timpul saptamanii nu te rasfatam cu sucul tau preferat la de la Olympus, refresh-ul de care ai nevoie intr-o zi torida.

Vino la Radio Plaja Itsy Bitsy si ia-ti doza de prospetime si energie cu Olympus Romania!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s