Jurnalisti, bloggeri si actori se alatura Atelierului de Poveste

Copiii din Sectorul 6 se pregatesc miercurea aceasta de intalniri de seama. Ei vor face cunostinta cu Gloria si unicornul magic, cu Strafurnica si prietenii sai, dar si cu soarele de oras si Soarele de la sat.

Pe toate aceste personaje le vor cunoaste in cadrul Atelierului de Povesti, un proiect organizat de Directia Generala de Asistenta si Protectia Copilului Sector 6. in aceasta saptamana, povestile vor fi spuse de actori, jurnalisti si bloggeri.

“Ma bucur foarte mult cand proiectele implementate in comunitatea noastra primesc sprijinul oamenilor care ne pot ajuta ca vocea noastra sa fie mai puternica. Doar asa putem convinge copiii sa se bucure de lumea cartilor, atat de necesara in dezvoltarea lor. O poveste minunata pe care o vor putea impartasi la finalul vacantei de vara”, a declarat Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6.

La magazinul caritabil SocialXChange din Aleea Lunca Cernei nr. 6A se vor afla jurnalista Monica Popescu si bloggerul Ana Nicolescu, care le vor povesti celor mici aventura Gloriei in momentul in care in familia ei se naste un fratior. Cum se termina calatoria fetitei de sase ani, care pleaca de acasa in cautare de noi parinti, vor afla toti cei inscrisi la atelier.

In acelasi timp, la magazinul caritabil SocialXChange din Calea Crangasi nr. 3 cei mici il vor asculta pe actorul Dan Baltag, membru al echipei Dictie.ro.

Programul pregatit de el este inedit: o lectie de interpretare si lectura de poveste din manualul Strafurnica si Prietenii sai, precum si o lectie de actorie prin interpretarea unei fabule de La Fontaine: soarecele de oras si soarecele de la sat.

Atelierul de Povesti se desfasoara in fiecare miercuri, intre orele 10:00 – 12:00, si este deschis oricarui prichindel curios si dornic sa cunoasca noi povesti. Pentru inscrierea in program puteti suna la numerele de telefon 0371.525.427 sau 0725.600.885 (Magazin SocialXChange Crangasi), 0371525992 sau 0738.191.804 (Magazin SocialXChange Drumul Taberei), sau puteti scrie la adresa de email office@dgaspc6.com.

In paralel cu “Atelierul de povesti”, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6 organizeaza in fiecare zi de miercuri si un targ de carte in aer liber, in fata celor doua sedii amintinte mai sus. O masuta sau un raft pline cu volume din literatura pentru toate varstele si gusturile ii vor astepta pe cititorii care pot intra in posesia operei dorite prin intermediul unei donatii constand in produse de stricta necesitate.

Conform principiului de functionare a magazinului, donatiile vor ajunge la persoane sau familii care se confrunta cu probleme finanaciare, dar numai in schimbul prestarii unor activitati de munca in folosul comunitatii. Pentru mai multe informatii, puteti vizita pagina web a magazinului www.socialxchange.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s