S-a relansat AmNascutAcolo.ro!

Site-ul si comunitatea AmNascutAcolo.ro s-au relansat luna aceasta, oferindu-le viitoarelor mamici o imagine fresh si noi functionalitati.

Schimbarea vine cu o imagine noua si moderna pentru logo si un design proaspat al paginii web, care imbunatateste experienta utilizatorului si viteza de incarcare a paginilor si face mai usoara gasirea informatiilor dorite in site.

Loredana-Ionela Dumitrescu, mamica si graviduta, cu experienta in Marketing Digital, alaturi de echipa pe care a coordonat-o pentru diferite proiecte in ultimii ani, isi va asuma responsabilitatea ca atat site-ul, cat si intreaga comunitate Facebook AmNascutAcolo, sa fie modernizate si constant imbunatatite, pentru a continua sa ofere un continut util si valoros mamicilor si viitoarelor mamici din intreaga tara si poate chiar de peste granite.

Odata cu relansarea site-ului, AmNascutAcolo.ro deruleaza un concurs cu premii, adresat mamicilor care doresc sa impartaseasca experienta nasterii pe site-ul platformei. Mai multe detalii despre concurs se gasesc aici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s